Celebrity News

Glumica koja će biti kuma Anastasiji i Gudelju vatrenom crvenom haljinom zapalila maštu: Pogledajte tu lepotu (FOTO)

Autor: | 13/08/2022

Kuma Anastasije Ražnatović zablistala je pred publikom

Glumica koja će biti kuma Anastasiji i Gudelju vatrenom crvenom haljinom zapalila maštu: Pogledajte tu lepotu (FOTO)

Među zvanicama sinoć otvorenog Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji našla se i mlada glumica Tara Milutinović koja je karijeru počela da gradi u visoko gledanim serijama kao što su "Tajne vinove loze" i "Vreme zla". Javnosti bi možda i promakla da odveć nije poznata i po jednoj važnoj ulozi iz privatnog života, a to je činjenica da je ona najbolja drugarica i čak kuma Anastasije Ražnatović.

Boško Karanović

 

Kuma Anastasije Ražnatović druži se sa pevačicom još iz detinjstva a jedna drugu podržavaju na svojim profesionalnim trasama godinama unazad. Za Taru Milutinović bilo je veoma važno što se pojavila kao zvanica jednog od najstarijih i najuticajnijih domaćih filmskih festivala a tu je predstavila i novi projekat na kojem je do skoro radila.

 

 

Kuma Anastasije Ražnatović uskoro bi mogla da joj bude i venčana kuma ako pevačica stane na ludi kamen sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem, toliko je izražena njihova bliskost. Završila je dva fakulteta, Ekonomski i Fakultet savremenih umetnosti, odsek gluma u klasi profesorke Vide Ognjenović. Pored glume pred kamerom oprobala se i na daskama Jugoslovenskog dramskog pozorišta a poznato je da ima i pevački talenat o čemu je dosta razgovarala upravo sa drugaricom koja je toliko uspešna na tom polju.

Pročitajte: Sve je spremno: Anastasija za kumu na venčanju sa Kuljićem odabrala OVU poznatu glumicu (FOTO)

Boško Karanović

 

Tara Milutinović važi za jednu od atraktivnijih mladih glumica a svi koji su sinoć bili prisutni na otvaranju festivala u Vrnjačkoj Banji u to su lako mogli i da se uvere.

Komentari (1)

Loading