Celebrity News

Savršen stajling Jasne Đuričić na Sarajevo Film Festivalu za svaku figuru: Pogledajte fotografije sa crvenog tepiha

Izgled Jasne Đuričić mnoge je ostavio bez teksta

Savršen stajling Jasne Đuričić na Sarajevo Film Festivalu za svaku figuru: Pogledajte fotografije sa crvenog tepiha

Kada ponovo neko bude rekao da je moda sporedna stvar na događajima poput Sarajevo film festivala koji je otvoren ovog vikenda setite se da je naša glumica Jasna Đuričić izdvojena kao ličnost koja je obeležila čitavo veče upravo zahvaljujući modnom odabiru i gracioznoj pojavi koja je ovakav festival učinila svetskim. Izgled Jasne Đuričić bilo je osvežavajuće modno rešenje prema utisku brojnih kritičara a glumica je imala i sve razloge da blista šetajući sa kolegama iz serije "Advokado".

Obala Art Centar

 

Izgled Jasne Đuričić sastojao se iz kombinacije bele i duge suknje i srebrnog šljokičastog topa s volanima na rukavima a celokupnu kreaciju dizajnirao je poznati bosanskohercegovački brend Kaftan Studio. Glumica je prošetala zajedno sa koleginicom Tatjanom Šojić i drugim kolegama.

Pročitajte: Cipele Jasne Đuričić - Sve što želite ovog leta (FOTO)

Obala Art Centar

 

Nije izgled Jasne Đuričić jedina stvar koja je komentarisana na crvenom tepihu, već i sve što je u prethodnim godinama, kao i ove, prikazivala sarajevskoj publici. Još uvek se pamte njene izvedne u filmovima "Quo vadis, Aida" i "Heroji radničke klase", a prošle godine Jasna je bila predsednica žirija festivala.

Komentari (0)

Loading