Celebrity News

Sve javno rekla: Oliveri Kovačević zagorčan život, u sve umešan Željko Mitrović

Autor: | 14/08/2022

Lažni intervju Olivere Kovačević za osnivačem Pink Media grupe ovih dana cirkruliše u javnosti

Sve javno rekla: Oliveri Kovačević zagorčan život, u sve umešan Željko Mitrović

Ovih dana se na internetu pojavio oglas koji sadrži lažni intervju Olivere Kovačević, glavne i odgovorne urednice Zabavnog programa RTS, sa osnivačem Pink Media grupe Željkom Mitrovićem. To je poznatu novinarku stavilo u prilično neprijatnu situaciju, a zbog svega je saopštenjem morala da se oglasi i kuća za koju radi. Naime, Radio Televizija Srbije saopštava da je na ovaj način javnost grubo obmanuta.

Ata Images

 

- Osim imena urednice, u svrhu obmane javnosti iskorišćeno je i ime njene autorske emisije, kao i logo Radio-televizije Srbije i elementi dizajnerskog rešenja RTS portala - reagovao je RTS na lažni intervju Olivere Kovačević i zatim upozorio na ovakve prevare.

Andreja Damnjanović

 

- Radio-televizija Srbije ovim putem obaveštava građane da ni na koji način ni ova ustanova ni njeno uredništvo ne stoje iza ovakvih i sličnih pokušaja prevare građana Srbije, kao i da će odmah biti pokrenuti svi

raspoloživi postupci radi procesuiranja odgovornih i uklanjanja ovog prevarnog sadržaja - zaključuje se u reagovanju RTS a vezano za lažni intervju Olivere Kovačević.

Pročitajte: Ona više NIJE ISTA žena: Drastična promena Olivere Kovačević uzdrmala javnost! (FOTO)

Luka Šarac

 

Voditeljki i urednici je očigledno stalo da oko ovog pitanja ne bude nikakve zabune pa je zato njena kuća hitro reagovala, a Željko Mitrović nije se oglašavao ovim povodom.

Komentari (1)

Loading
Svetlana Mirković

17:41 14.08.2022

To je izgleda taj "ispravan" koncept , jedne od TV sa nacionalnom frekvencijom ! Bravo REM !!!