Celebrity News

"Staram se sama o detetu, nije lako": Evo ko je bivši muž Sandre Silađev i šta joj je učinio

Bivši muž Sandre Silađev otac je njene ćerke Une

"Staram se sama o detetu, nije lako": Evo ko je bivši muž Sandre Silađev i šta joj je učinio

Hellomagazin

O komičarki Sandri Silađev mnogo toga već je poznato ali u profesionalnom smislu, naročito njen talenat da nasmeje i one najmrzovoljnije. Međutim, pored svih klipova u kojima izvodi svoje mini bravure ostao je nepoznat njen privatan život, naročito onaj koji se tiče partnerskih odnosa. Bivši muž Sandre Silađev verovatno je najveća nepoznanica od svih jer dok jeste poznato da glumica ima ćerku Unu koja danas ima 12 godina ona strogo krije o tome gde joj je otac i u kakvim su odnosima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra (@sandra.siladjev)

 

Bivši muž Sandre Silađev takođe se bavi umetnošću iako mnogo više od toga nije poznato. Razveli su se kada je Una bila malaa sve od tada glumica je morala da se sama stara o svojoj mezimici.

- Biti samohrana majka u Srbiji izuzetno je naporno, kako finansijski, tako i u smislu odgovornosti. Dete zahteva neprestanu pažnju, dvadeset četiri časa dnevno; i da mu pripremite obroke, i da razgovarate, i da razmenjujte nežnosti i zagrljaje, i da pomažete u izradi domaćih zadataka. Ali, život nas nauči da se organizujemo u hodu - izjavila je ranije Sandra, dok bivšeg supruga ipak nije komentarisala.

Pročitajte: Sandra Silađev: Nisam od roditelja koji guraju nos u sve što dete radi

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra (@sandra.siladjev)

 

Bivši muž Sandre Silađev više nije u njenom životu, ali ona je ipak jednom otkrila šta su za nju bile granice koje se u partnerskom odnosu ne prelaze.

- Ljubav mi je veoma važna i volim da sam zaljubljena, ali ne po svaku cenu i ne da budem sa bilo kim. Ako nema ljubavi ne smete lagati ni sebe ni dete, jednostavno treba izaći iz te veze. Mnogi žive u lažnim odnosima, većina je zasnovana na navikama, lažima, interesima. Povezuje ih, na primer, zajednički stan što je baš bezveze. Meni je lakše da odem nego da ostanem u takvim relacijama. Potrebna je velika hrabrost da se napuste te veze, ali za mene je veća hrabrost ostati u laži nego otići. Kad shvatim da nekoga više ne volim, obuzme me užasan nemir. Strašno je kada legnete pored nekoga koga ne volite - izjavila je Sandra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra (@sandra.siladjev)

 

Glumica je ranije otkrila da nije sama i da je emotivno ispunjena kraj novog muškarca ali dugo nije potvrdila da li je to još uvek slučaj.

Komentari (2)

Loading
Svetlana Mirković

17:49 14.08.2022

Puna podrška Sandri, znam kako je i ja sam samohrani roditelj. Obožavam Sandrine nastupe i "skečeve" na you tubu .