Celebrity News

Fotka dana: Atina Tošić konačno u javnosti sa sestrom Nikom, svi se okreću za Karleušinim ćerkama

Ćerke Jelene Karleuše otputovale su sa mamom na odmor

Fotka dana: Atina Tošić konačno u javnosti sa sestrom Nikom, svi se okreću za Karleušinim ćerkama

Ćerke Jelene Karleuše, Atina i Nika prave mami društvo na luksuznom putovanju na kojem je pevačica proslavila svoj 44. rođendan. 

Naime, Karleuša se sa naslednicama uputila u Dubai odakle svoje pratioce gotovo svakodnevno obraduje zavodljivim fotkama, međutim svi su se iznenadili kada je objavila i fotografije svojih ćerkica s obzirom na to da njih dve dugo nisu prisutne na društvenim mrežama.

Pročitajte: Velika devojka - Ne možete da ne primetite Niku Tošić na plaži u Crnoj Gori, pogledajte zašto

Instagram printscreen

 

Iako su bile i te kako aktivne na "Instagramu" gde su sakupile zavidan broj pratioca, te svojim interesantnim sadržajima privlačile veliku pažnju, ćerke Jelene Karleuše iznenada su se povukle sa društvenih mreža. Atina je deaktivirala naloge na "Instagramu" i "Tik-Toku", dok mlađa Nika više od godinu dana ne objavljuje ništa iz čega se može zaključiti da njih dve samo žele mirno odrastanje i malo privatnosti.

Sada je Karleuša obradovala armiju fanova objavom sa svojim mezimicama te sakupila mnoštvo pozitivnih komentara na račun Atine i Nike, a samo neki od komentara bili su: "Dive", "Atina i Nika su divne i vaspirtane devojčice"  "Lutkice", "Atina i Nika su predivne"... Svima je zapalo za oko da su Atina i Nika izrasle u veoma lepe devojčice, a Jelenini pratioci pišu i da je starija ćerka ista majka.

Pročitajte: Majke tinejdžerki posle ovoga na ozbiljnim mukama - Ćerke Jelene Karleuše postavile novi trend - detalj ne prestaje da se komentariše (FOTO)

 

 

Pop diva je na sebi imala beli top, Balenciaga helanke i patike istog brenda kao i neizostavne crne naočare, dok su njene ćerke pozirale u crnim haljinicama sasvim pimerenim njihovim godinama.

Komentari (3)

Loading
Damnjanovic Slobodan

11:06 20.08.2022

Koga intetesuje Karleusa i njena dece.Briga koga za nji A sta to Karleusa znacajno rad.Da mozda ne peva? Uozbilji te se.

Seka

12:45 20.08.2022

Sramota i bruka pisati o ovoj beznacajnoj osobi. Sramota za jednu majku da maloletne cerke gura u propast. Po cemu se ta deca razlikuju od dece drugih javnih licnosti ? Pitam se kako je Dusko izdrzao ivih godina sa ovom zenom koja nezna da je nebitna. Sa Duskovim parama je vrlo jednostavno izgledati dobro.