Celebrity News

Venčanica duga nekoliko metara, okruženi decom na plaži: Pogledajte PRVE FOTOGRAFIJE venčanja Dženifer Lopez i Bena Afleka

Autor: | 21/08/2022

Venčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka održano je u romantičnoj atmosferi

Venčanica duga nekoliko metara, okruženi decom na plaži: Pogledajte PRVE FOTOGRAFIJE venčanja Dženifer Lopez i Bena Afleka

Venčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka s pravom vam može zvučati kao "deža vi" jer su to učinili pre samo mesec dana u Las Vegasu, ali to su sinoć potvrdili pa su se po drugi put zarekli jedno drugom na večnu ljubav na jedinstvenoj ceremoniji na glumčevom imanju od 35 hektara koje se nalazi uz obalu u jugoistočnoj američkoj državi Džordžiji.

 

 

Sve do pre samo par sati javnost je s velikim nestrpljenjem iščekivala prve fotografije na kojima se vidi makar neki detalj vezan za venčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka a uprkos snažnim merama obezbeđenja i nastojanjima da se ovaj događaj sačuva privatnim prvi prizori bračnog para procureli su na društvene mreže.

 

 

Oni koji su jedva dočekali fotografije verovatno će reći "živeli dronovi" i moderna tehnologija jer je vazduh praktično bio jedina teritorija s koje se venčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka nije moglo zaštititi od znatiželjne javnosti. Tu vidimo da se par venčao na doku pored mora, da je bilo vrlo romantično i da su porodice mladenaca prisustvovale događaju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jlosbae

 

Gosti su bili odeveni u belo, a Lopez je nosila haljinu Ralfa Lorena sašivenu u Italiji. Venčanica je bila sirena kroja, dugačkog šlepa  i vela koji je lepršao za njom. Venčanica je potpuno zatvorena i odiše holivudskim glamurom. Kosu je skupila u čvrst rep za koji je bio zakačen veo. Pored nje je ponosno stajao Ben u belom sakou i crnim pantalonama. Venčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka traje već treći dan budući da je čitava svečanost zamišljena sa više nivoa, a tokom prethodna dva dana pristizao je veliki broj slavnih faca poput Meta Dejmona ili Kevina Smita.

Pročitajte: Kao grom iz vedra neba! Ostavljena pred oltarom, Dženifer Lopez ponovo rekla "Da" Benu Afleku (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C 💚. (@benniferforever_)

 

Venčanje je bilo tematski organizovano, tako da su svi gosti nosili belo kako bi se uskladili sa ekstravagantnim ukrasima svetlih nijansi i cvetnim aranžmanima. Ono što je bilo veoma simpatično i svemu dalo posebnu draž je to da su Dženifer i Bena sva njihova deca ispratila do oltara, četrnaestogodišnji blizanci, sada gospođe Aflek, koje je dobila iz braka sa Markom Entonijem, pridružili su se Benovoj deci iz braka sa glumicom Dženifer Garner.

Komentari (0)

Loading