Celebrity News

Majka Ruške Jakić bila je prava dama: Pogledajte kako je izgledala žena koja je donela na svet fantastičnu Rušku (FOTO)

Autor: | 21/08/2022

Majka Ruške Jakić imala je zanimljivo ime

Majka Ruške Jakić bila je prava dama: Pogledajte kako je izgledala žena koja je donela na svet fantastičnu Rušku (FOTO)

Prepoznatljiv duh i jedinstvena pozicija koju je zauzela u domaćem javnom prostoru naširoko su poznati našoj javnosti, ali majka Ruške Jakić mogla bi da bude još jedan deo slagalice koja otkriva tajnu uspeha ove voditeljke. Naime, autorka emisje "Ljubav i moda" uvek je isticala da je dobru genetiku, zahvaljujući kojoj i u poznim osamdesetim ima odličnu formu, nasledila od svoje majke a sada kad je tu i fotografija koja dokazuje njene tvrdnje apsolutno je jasno odakle je Ruška povukla svoju prepoznatljivu lepotu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

Naime, nedavno je na društvenim mrežama osvanula fotografija na kojoj ne samo da se vidi majka Ruške Jakić već je tu i njen brat Branko, ali i sama voditeljka pa možemo vieti kako je u mladosti izgledala. U opisu stoji da joj se majka zvala Evgenija Barberis a nosila je pola češko a pola grčko poreklo. Fotografija je nastala pedesetih godina prošlog veka u njihovoj porodičnoj kući u beogradskom naselju Lion.

Pročitajte: Majčina slika i prilika: Ovo je ćerka Ruške Jakić koju retko imamo priliku da vidimo u javnosti (FOTO)

Jasna Prolić

 

Kada je jednom prilikom voditeljka opisivala faktore svoje mladolikosti nije propustila da istakne značaj koji je u tome nosila majka Ruške Jakić.

- Neprestano radim na sebi i volim svaki dan koji osvane, zahvalim se Bogu što sam živa, zdrava i što me ništa ne boli. Nemam naviku da vežbam i radim na održavanju linije, samo pijem dosta vode jer znam da je to organizmu potrebno. Verovatno sam dobru genetiku nasledila i od majke, Evgenije Barberis, ona je bila polu-Čehinja, polu-Grkinja i u poznim godinama je izgledala fantastično - izjavila je Ruška.

Komentari (2)

Loading
Dragana N

18:39 22.08.2022

Ruska bi mogla da bude lepa starija dama da ne navlaci na sebe onu "Frankenstajn" sminku.

НС ДУНАВ

15:18 23.08.2022

Колико ова Рушка има године,175 ???