Celebrity News

Oca ste mu gledali u svim domaćim serijama: Porodična fotografija otkrila sve, ovo su roditelji Sergeja Trifunovića

Autor: | 29/08/2022

Roditelji Sergeja Trifunovića poznati su domaćoj javnosti

Oca ste mu gledali u svim domaćim serijama: Porodična fotografija otkrila sve, ovo su roditelji Sergeja Trifunovića

Nedavno održano venčanje Baneta Trifunovića i Tihane Lazović bilo je prilika i da vidimo neka lica za koja inače nemamo često priliku, pa su se na tom svečanom događaju, što je bilo i očekivano, pojavili Banetovi i roditelji Sergeja Trifunovića, njegovog rođenog brata i takođe poznatog glumca. Fotografije koje su stizale sa ovog događaja otkrile su i kako oni danas izgledaju, a ljude je posebno raznežila slika koju je upravo Sergej postavio na društvene mreže.

Twitter

 

Na njoj su roditelji Sergeja Trifunovića sa obe strane slavnog glumca koji je dobio gomilu komentara da je srećan što ih još ima i da je prizor srećne porodice najveće bogatstvo. Mama i tata mladoženje tog su dana bili naročito ponosni i veseli, a ako su vam odnekud poznati to nije slučajno.

Pročitajte: Nova devojka Sergeja Trifunovića je prelepa i POZNATA: Pojavio se na bratovoj svadbi s njom, pogledajte fotke

Instagram screenshot @whistler_dick

 

Roditelji Sergeja Trifunovića i njegovog brata Baneta bili su poznati i pre nego što su to uspeli njihovi sinovi budući da je njihov otac Tomislav Trifunović takođe glumac a gledali ste ga u popularnim serijama kao što su "Srećni ljudi", "Koreni", "Dug moru"... Njegova supruga a Banetova i Sergejeva majka Slobodanka Trifunović takođe je želela da se bavi glumom ali pored tri dramska umetnika u kući žrtvovala je svoje želje kako bi se posvetila porodici.

Boško Karanović

 

 

 

- Bila sam najbolja glumica u školi, dobijala sam nagrade za recitovanja i pisala pesme. Ne žalim što nisam otišla u glumice, a tek bi onda bila luda kuća Trifunovića - našalila se Slobodanka koja je priznala da nije bilo lako živeti sa trojicom glumaca.

Komentari (0)

Loading