Celebrity News

Njena majka me je upozorila: Fotograf koji je radio prvu kampanju Atine Tošić otkriva kako se ponašala na snimanju, svi su u šoku

Autor: | 27/08/2022

Ćerka Jelene Karleuše preti da bude velika uzdanice naše modeling scene

Njena majka me je upozorila: Fotograf koji je radio prvu kampanju Atine Tošić otkriva kako se ponašala na snimanju, svi su u šoku

Fotografije Atine Tošić sve više preplavljuju društvene mreže kako njene godine sve brže ulaze u tinejdžersku fazu a ćerka Jelene Karleuše pokazuje sve veći talenat i pretenzije da bude velika nada našeg modelinga na šta će njena poznata mama biti veoma ponosna. To sada potvrđuje i veliki stručnjak iz te oblasti budući da je cenjeni modni fotograf i režiser muzičkih spotova Dejan Milićević nedavno komentarisao potencijal koji pokazuje mlada Atina.

Foto: Miloš Miletić

 

On je, naime, učestvovao u jednoj modnoj kampanji Atine Tošić pa je iz prve ruke u jednom intervjuu mogao da kaže kakvu budućnost u svetu mode ima ćerka Jelene Karleuše.

- To je bilo simpatično snimanje, želim joj mnogo sreće. Ja sam uradio prve njene fotografije još dok je bila u maminom stomaku. Slikao sam Jelenu za jedan editorijal sa velikim stomakom, samo što se nije porodila. Praktično, Atina nije ni znala da ću je ja prvi fotografisati. Sada je na pragu da postane pravi supermodel, da počne da gradi karijeru. Drago mi je da sam baš ja fotograf koji je uradio njene prve profesionalne fotografije, nadam se da ću doživeti da fotografišem i njenu decu - rekao je Milićević i dodao da se Jelena nije mešala u fotografisanje njene naslednice.

Instagram

 

- Ne, Jelena se uopšte nije mešala, samo me je zamolila da izdržim jer kao i svaka tinejdžerka i Atina ima svoje želje, čestitke i pozdrave i vidi to na neki svoj način. Međutim, Atina se nije ponašala kao tinejdžerka, već kao surovi profesionalac. Došla je na slikanje potpuno profesionalna, sačekala da se urade šminka i frizura. Onda je, kao i svi tinejdžeri, uradila svoj deo TikTok-a, pa smo prešli na fotografisanje. I sve je bilo fenomenalno s obzirom na to da joj je prvi put - ocenio je poznati fotograf.

Pročitajte: Od nje mesecima ni traga ni glasa! Konačno se oglasila Atina Tošić, poruka koju je uputila majci tera suze na oči (FOTO)

Dejan Milićević

 

Inače, ćerka Jelene Karleuše u nedavnoj prošlosti u više navrata je pokazivala zašto je s pravom zovu naslednicom svoje majke kada je polje mode u pitanju, a ovi stajlinzi potvrđuju njenu blistavu budućnost.

Komentari (0)

Loading