Celebrity News

Pojma niste imali! Poznati glumac kog obožavate u svim serijama: Evo koji slavni muškarac je blizak prijatelj prve dame Tamare Vućič (FOTO)

Prijatelj Tamere Vučić naša je TV zvezda

Pojma niste imali! Poznati glumac kog obožavate u svim serijama: Evo koji slavni muškarac je blizak prijatelj prve dame Tamare Vućič (FOTO)

Prva dama Srbije i supruga predsednika Aleksandra Vučića svojim umerenim prisustvom u javnosti privlači izuzetnu pažnju, a retke su prilike kada govori o svom načinu života kao i sa kim i kako provodi vreme. Ipak, iako nije čest slučaj da iz njene privatnosti ispliva neki detalj, povremeno na društvenim mrežama osvane i po koja fotografija. Da je blizak prijatelj Tamare Vučić popularni glumac saznali smo sasvim slučajno putem društvenih mreža.

Dama koja slobodno vreme provodi najčešće u ženskom društvu očito gaji i po neko muško prijateljstvo, a to nam je pokazao glumac Milorad Miki Damjanović koji je zablistao u jednoj od naših najgledanijih serija "Igra Sudbine".

Pročitajte: Gust raspored prve dame! Tamara Vučić nakon formalnog prijema odlučila da odvoji vreme za sebe, evo gde se sinoć provodila (FOTO)

 

 

Miki je, naime na "Instagramu" objavio zajedničku fotografiju na kojoj je u društvu, ni manje ni više, do prve dame Srbije te uz vedro raspoloženje dvoje bliskih prijatilja u opisu stavio interesantan komentar:

- Neki lep dan sa dragom prijateljicom - napisao je glumac.

Komentari (0)

Loading