Celebrity News

Nekada je bio zgodni lekar, da li vam i sad ide uz nju? Pogledajte kako danas izgleda muž Danice Maksimović (FOTO)

Autor: | 29/08/2022

Suprug Danice Maksimović njena je dugogodišnja ljubav i podrška

Nekada je bio zgodni lekar, da li vam i sad ide uz nju? Pogledajte kako danas izgleda muž Danice Maksimović (FOTO)

Nevenčani suprug Danice MaksimovićTodor Lolić životni je saputnik i najveća podrška slavnoj glumici decenijama unazad. Iako ljubav nikad nisu krunisali papirom to ih nije sprečilo da "ispišu" divnu ljubavnu priču iz koje glumica i lekar imaju sina Miloša Lolića, poznatog i veoma uspešnog režisera koji već 10 godina živi van granica naše zemlje.

Iako retko kad imamo prilike da ih zajedno vidimo u javnosti kada do toga dođe primetno je da partneri i te kako neguju svoju ljubav te i danas uživaju kao prvog dana, a komplimenti na račun njihove usklađenosti u svakom smislu, neizostavni su.

Višegodišnji staž koji Dana i njen dragi gaze doneo je mnoge lepe, ali i teške momente, a glumica je svojevremeno za naš magazin otkrila tajnu njihovog trajanja:

Pročitajte: Zašto bih se stidela? Ovako izgleda stomak žene od 70 godina - Danica Maksimović ponosno u bikiniju (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

- Verujem da vam je teško da to shvatite kad danas svi žive neke instant živote i virtuelnu stvarnost. Pogledi, dodiri, leptirići u stomaku, sve ono što čini ljubav potpunom, toga je, naprosto, sve manje. Ipak, ako je ljubav prava, sigurno će trajati. Važno je da je partner uz vas i u sreći, kao što je i u najtežim trenucima, u smrti, kada se rastajete od najvoljenijih. Bitno je i davanje. Ništa ne možete da dobijete ako nećete dati, a pre svega ljubav, razumevanje, spokoj. Nema ništa lepše od toga ako možete da pružite spokoj partneru pored vas. Sve to ja sam pronašla u mom Todetu i zato toliko dugo trajemo - rekla je svojevremeno glumica koja smatra da jedan potpis na papiru ništa ne mora da znači:

- Naprosto je bila naša odluka da se ne venčamo. Ništa nam ni ovako ne fali. Neki su me zbog toga osuđivali, verovatno vodeći se verom i tradicijom, ali kada je papir ikada nešto odredio? Šta koga briga kako ja živim? U odnosu dvoje ljudi bitni su podrška, ljubav i ono što se suštinski živi. A tamo negde bi i mogao da stoji neki potpis, ali ne bi mi ništa značio. To je samo naša odluka bila i ništa drugo - rekla je glumica koja ne krije da je uz nevenčanog supruga potpuno ispunjena te da je bezuslovna ljubav jedina garancija zajedničkog života.

Komentari (2)

Loading
Zarko

12:15 30.08.2022

Ko god i kakav god da stane pored Danice, dobice brdo negativnih komentara. Zena se jednom rodila i nikad vise.

Mile Ličanin se

00:00 31.08.2022

Stvarno je zgodan. Nije ni cudo sto se zaljubila u takvog frajera. Dobro, sin, svetski poznati režiser, je rezultat velike ljubavi.