Celebrity News

Maloletna i ošišana na keca: Evo kako je Emina Jahović izgledala na prvom venčanju sa Aladinom Đulovićem

Prvi brak Emine Jahović misterija je za javnost

Maloletna i ošišana na keca: Evo kako je Emina Jahović izgledala na prvom venčanju sa Aladinom Đulovićem

Dušan Petrović

Pevačica je pre nekoliko godina stavila tačku na brak sa turskom pop zvijezdom Mustafom Sandalom, sa kojim ima sinove Jamana i Javuza, a prvi brak Emine Jahović u koji je uplovila kao jako mlada ostao je pod velom tajni. Mnogi i ne znaju da je pevačica iza sebe imala još jedan brak u koji je stupila sa samo sedamnaest godina, međutim nakon šest meseci usledio je krah.

Naime, lepa Emina bila je udata za izvesnog Aladina Đulovića, sugrađanina iz Novog Pazara zbog kojeg je, kako se šuškalo, tada pobegla od kuće. Reč je o njenoj mladalačkoj i prvoj velikoj ljubavi koja je krunisana brakom, a mlada je na venčanju bila u beloj venčanici i ošišana do glave.

Pročitajte: Porodica je ponovo zajedno - Emina i Mustafa na Instagramu objavili NAJLEPŠE VESTI (FOTO)

Foto: Andreja Damnjanović

 

Podstaknuta raznim spekulacijama o njenom braku i odnosu sa Aladinom, Emina je svojevremeno progovorila na ovu temu i otkrila pravu istinu:

- Nisam čak ni bila punoletna. Lepo je to bilo, imala sam lepu venčanicu i prekratku kosu, centimetar ipo. Lepe su te neke stvari ozbiljne, koje vam se dese kada ste mladi. Posle toga kada zakasnite, to je malo ozbiljna situacija - rekla je tada Emina.

Pročitajte: Ekskluzivno za STORY! Emina Jahović prvi put otvoreno o Mustafi, razvodu i suđenju - Moraće da snosi odgovornost

Dušan Petrović

 

Aladin je sada privatni biznismen, svoju sreću pronašao je pored druge žene sa kojom je osnovao porodicu, a iako se nikada nije oglašavao, niti prisećao prvog braka, njegov otac, Rustem Đulović o nekadašnjoj snajki rekao je za medije:

- Emininu porodicu poznajem dugo, sa njenom majkom Senijom išao sam u osnovnu školu u isti razred. Brak između nje i mog sina nije bio dogovoren. Jako su se voleli. U prvom trenutku nisam bio za taj brak jer su oboje bili mladi. Ona je išla u školu kada se udala za mog sina. Bila je to velika svadba u Novom Pazaru, snimalo se kamerama, skoro ceo grad je bio na veselju.

Komentari (0)

Loading