Celebrity News

Divimo se: Nataša Kovačević u kupaćem pokazala trudnički stomak do zuba, svi joj aplaudiraju što ne skriva ni protezu (FOTO)

Trudna Nataša Kovačević uživa u blagoslovenom stanju

Divimo se: Nataša Kovačević u kupaćem pokazala trudnički stomak do zuba, svi joj aplaudiraju što ne skriva ni protezu (FOTO)

Trudna Nataša Kovačević prelepe su vesti koje je pre nekoliko meseci košarkašica objavila i podelila da sa svojim izabranikom Vukom Stojakovićem čeka devojčicu, a proslavljena sportistkinja sada je na "Instagramu" podelila prelepe kadrove sa plaže na kojima se vidi da ova hrabra devojka blista u blagoslovenom stanju.

Nataša je pozirala u kupaćem kostimu na kojoj je u prvom planu njen trudnički stomačić i uz komentar "Trbušasto leto 2022" pobrala brojne komplimente na ovoj društvenoj mreži.

Pročitajte: BAJKA SA SREĆNIM KRAJEM! Verila se košarkašica Nataša Kovačević, evo ko je njen izabranik (FOTO)

 

 

Preslatka trudnica, svi se slažu, zrači nesvakidašnjom lepotom, a mnogi kažu i da fenomenalno izgleda imajući u vidu da je već pola trudnoće pregurala.

Pročitajte: Nataša Kovačević - Nikad se nisam pitala zašto se baš meni desila nesreća

 

 

Podsećanja radi, Nataša Kovačević svog dragog upoznala je u leto 2021. godine, na odmoru u Crnoj Gori, par se u februaru ove godine verio, a u martu su stali na "ludi kamen". Venčanje je obavljeno u Hramu Svetog Save u Beogradu.

Da nakon kiše, uvek dođe sunce, dokaz je plavokosa sportistkinja koja je nakon osam godina od stravične nesreće u kojoj je izgubila nogu uzela konce u svoje ruke te odlučila da pomaže deci i sportistima koji su u sličnoj životnoj situaciji.

 

Komentari (0)

Loading