Celebrity News

Jelena Đoković u noćnom provodu, društvo joj pravi poznati muškarac: U ovakvom izdanju je niste videli (FOTO)

Autor: | 04/09/2022

Supruga Novaka Đokovića iznenadila je sve prisutne

Jelena Đoković u noćnom provodu, društvo joj pravi poznati muškarac: U ovakvom izdanju je niste videli (FOTO)

Boravak u Beogradu kad mu vreme nije, budući da njen suprug trenutno ne igra tenis u Njujorku, supruga Novaka Đokovića provodi obilazeći različite događaje i uspevajući sve ono što ranije nije stizala, a slično se ponaša i on koji se takođe mogao videti na nekim manifestacijama poput nedavno održanog Sajma vina. Međutim, Jelena Đoković sinoć je bila u javnosti bez Noleta kada se pojavila na jednom gradskom dešavanju.

Dušan Milenković / ATA Images

 

Naime, supruga Novaka Đokovića posetila je muzički spektakl "Karmina Burana" Karla Orfa koji je izveden na beogradskom Ušću kao uvertira za muzički događaj u produkciji festivala "Exit" - "Muzička vizija Balkana" putem platforme WOMBA (World Music Balkans). Jeleni je tom prilikom društvo pravio naš poznati kompozitor Damir Handanović a ona je vidno uživala u programu.

Pročitajte: Već dugo se borim… Jelena Đoković prvi put JAVNO odgovorila nakon Novakove izjave da je KRAJ (FOTO)

Dušan Milenković / ATA Images

 

Izgled Jelene Đoković bio je u skladu sa činjenicom da je ovaj događaj održan na otvorenom, pa je supruga Novaka Đokovića bila nešto toplije obučena budući da vremenski uslovi sada to noću zahtevaju. Ona je, ipak, i tada uspela da pokaže stil koji neguje ali joj je na prvom mestu bilo uživanje u izvrsnoj muzici kakvu lično preferira pa se radovala jednom ovakvom spektaklu.

Komentari (0)

Loading