Celebrity News

Najnovija fotografija mnogo otkriva: Sin Milice Janketić je baš porastao, evo kako je izgledao pred OVAJ važan događaj (FOTO)

Autor: | 05/09/2022

Sin Milice Janketić dobio je ime po slavnom dedi

Najnovija fotografija mnogo otkriva: Sin Milice Janketić je baš porastao, evo kako je izgledao pred OVAJ važan događaj (FOTO)

Pre godinu i dva meseca na svet je stigao sin Milice Janketić a mnogi ne mogu da veruju da je mali Mihailo, koji je ime dobio po Miličinom ocu, slavnom glumcu Miši Janketiću, već toliko porastao. Nove fotografije koje glumica objavljuje na svojim društvenim mrežama najbolje pokazuju kako vreme brzo prolazi, a sada je na red već došao i polazak malog Mihaila u vrtić.

Sin Milice Janketić izgledao je preslatko sa malim rancem na leđima dok su ga roditelji obasipali poljupcima. Milica i njen suprug kojem je pravo ime Dule ponosno su štp im je sin već izrastao u pravog momčića a nakon objave na kojoj je jasno da je mali Mihailo spreman za novu životnu fazu počele su da pljušte čestitke sa svih strana.

Glumici je bio potreban neki period da se navikne na novu životnu ulogu ali ne krije da se njen život potpuno promenio otkako je sin Milice Janketić stigao u njenu svakodnevicu. Ona je jednom prilikom rekla da u roditeljstvu ima veliku podršku majke Svjetlane i starije sestre Ive.

Pročitajte: Da ti srce stane: Prva fotografija sina Milice Janketić otkriva da je od dede Miše osim imena nasledio i OVO

- Neispavana sam, ali nekako sam se navikla na to. Ne znam kako bih se osećala da iz nekog drugog razloga ne mogu da spavam, ali kada je beba povod, sve je u redu - priznala je Milica.

Komentari (0)

Loading