Celebrity News

Sramota! Poznata Hrvatica objavila prepiske: Vidoje varao Nikolinu, pogledajte kakve poruke je slao (FOTO)

Autor: | 11/09/2022

Pokojni muž Nikoline Pišek nastavlja da joj iz groba zadaje glavobolje

Sramota! Poznata Hrvatica objavila prepiske: Vidoje varao Nikolinu, pogledajte kakve poruke je slao (FOTO)

Otkako je preminuo muž Nikoline Pišek poznata voditeljka bori se sa sa novonastalom situacijom i napadima koje je u javnosti morala da trpi od strane oca Vidoja Ristovića, a sada u hrvatskim medijima isplivavaju i nove afere njenog preminulog supruga. Naime, mnogo novih otkrića dolazi nakon rasprave koja se na društvenim mrežama povela između poznate hrvatske ekonomistkinje Borne Kotromanić i pevačice Vlatke Pokos. Nakon što je pevačica prozvala Bornu da ne pruža podršku Nikolini u teškim trenucima, ona je žestoko odgovorila otkrivajući kako je Ristović pokušavao da i s njom bude neveran ženi.

Instagram

 

- Čudna je to ljubav bila dok je stavljao polni organ u sve što se kreće, a o mojoj pameti i ženskoj solidarnosti ne trebaš ti Nikolinu podučiti jer ona dobro zna da me opsedao, a da mu ja nisam dala da ni da mi priđe i da me je od njegovog ponašanja bilo sram samo zato što je znam i kao žena ženi - poručila je Kotromanićeva otkrivajući tako do koje mere je pokojni muž Nikoline Pišek bio nepošten prema supruzi.

Pročitajte: Vreme je da PROGOVORIM! Prva ispovest Nikoline Pišek posle smrti muža: Taj čovek pomračenog uma…

Instagram

 

Ona je zatim otkrila da joj se muž Nikoline Pišek neretko javljao na društvenim mrežama. Nekada bi joj samo reagovao na fotografiju, a nekad bi i poslao poruku kao kad joj je napisao "Od ove slike nema dalje, bravo". Međutim, korak dalje Vidoje je otišao kada joj je obećavao daće joj zakupiti jedan od najlepših apartmana u Evropi, te je pozvao da bude njegova gošća. Nikolina Pišek za sada nije reagovala na priče o Vidojevim neverstvima.

Komentari (0)

Loading