Celebrity News

Kakvi su ovo BRKOVI? Izgled Ljubinke Klarić ŠOKIRAO javnost (FOTO)

Izgled Ljubinke Klarić često je trpeo velike promene

Kakvi su ovo BRKOVI? Izgled Ljubinke Klarić ŠOKIRAO javnost (FOTO)

Premijera pozorišne predstave "Mizantrop" u Beogradskom dramskom pozorištu održana je u petak a izgled Ljubinke Klarić bila je jedna od tema o kojima se nakon događaja najviše govorilo. Naime, glumica u ovom komadu igra ženu mizantropkinju ali se lako može pomisliti i da igra pravog muškarca jer na sceni nosi brkove. Upravo to je izdanje u kakvom je niko do sada nije mogao zamisliti.

Boško Karanović

 

Izgled Ljubinke Klarić u skladu je sa ulogom na kojoj je marljivo radila i nedavno otkrila šta se krije iza ove ideje.

- Iako je ovaj „Mizantrop“ krenuo od ideje preispitivanja rodnih uloga, predstava je na kraju otišla dalje od samo te teme. Naime, kao svojevrstan nastavak istraživanja na polju metateatralnosti, koji je započet u prethodnom projektu istog reditelja u BDP-u, ova predstava takođe preispituje međuljudske odnose i odnose moći unutar jedne pozorišne zajednice, a u kontekstu stvaranja pozorišne predstave. U tom smislu, fenomen žene mizantropkinje se preispituje ne samo kroz rodnu komponentu, već i kroz preispitivanje pozicije moći koju ta osoba ima u jednoj pozorišnoj trupi, odnosno davno uspostavljenih odnosa u jednom konzervativnom pozorišnom sistemu - rekla je glumica.

Pročitajte: Zar tako brzo? RASTALI SE Ljubinka Klarić i dečko ambasador! Glumica se oglasila na Instagramu

Boško Karanović

 

Izgled Ljubinke Klarić zna da neretko trpi promene i kada glumica nije na sceni pa je u julu ove godine mnoge iznenadila najslobodnijim izdanjem do sada a tada je pobrala mnogo komplimenata na račun svoje besprekorne linije.

Komentari (0)

Loading