Celebrity News

Pogledajte jedinu porodičnu fotografiju selektora Pešića: Supruga mu je prava dama, a deca izgledaju kao manekeni

Autor: | 11/09/2022

Porodica Svetislava Pešića zavolela je košarku uz njega

Pogledajte jedinu porodičnu fotografiju selektora Pešića: Supruga mu je prava dama, a deca izgledaju kao manekeni

Dok naši košarkaši ovih dana biju bitku za bitkom na parketu dok traje Evropsko prvenstvo, vodi ih naš proslavljeni trener Svetislav Pešić. Pažnja javnosti usmerena je u značajnoj meri na našu reprezentaciju pa i na živote članova ekipe, a iako je decenijama unazad poznata ličnost porodica Svetislava Pešića nekako je uspevala da prođe "ispod radara".

Privatna Arhiva

 

Porodica Svetislava Pešića u najužem sastavu sačinejna je od njegove supruge Vere Blažević, sina Marka i ćerke Ivane. Vera je nekada i sama bila košarkašica, igrala je za sarajevski "Železničar" budući da odatle i dolazi. Pešić nikada neće zaboraviti da je znao da je ona žena njegovog života kada ju je upoznao a odgajili su dvoje dece u uspešne odrasle ljude.

Pročitajte: Nije smeo to da uradi: Zbog ovog poteza je Miloš Teodosić izbačen iz reprezentacije, kritike pljušte

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Pesic (@pesic7)

 

Marko je sportski direktor u Bajernu, Ivana je u Barseloni i oboje žive košarkaške živote. Ivana se udala za Jaglu, doskorašnjeg reprezentativca Nemačke, a Markova supruga jedina nije u košarci, ali voli sve Pešiće i navija za njih. Fotografija na kojoj se može videti porodica Svetislava Pešića jedna je od retkih koje su za sve ove godine izašle u javnost.

Komentari (0)

Loading