Celebrity News

Pogledajte jedinu porodičnu fotografiju selektora Pešića: Supruga mu je prava dama, a deca izgledaju kao manekeni

Porodica Svetislava Pešića zavolela je košarku uz njega

Pogledajte jedinu porodičnu fotografiju selektora Pešića: Supruga mu je prava dama, a deca izgledaju kao manekeni

getty

Dok naši košarkaši ovih dana biju bitku za bitkom na parketu dok traje Evropsko prvenstvo, vodi ih naš proslavljeni trener Svetislav Pešić. Pažnja javnosti usmerena je u značajnoj meri na našu reprezentaciju pa i na živote članova ekipe, a iako je decenijama unazad poznata ličnost porodica Svetislava Pešića nekako je uspevala da prođe "ispod radara".

Privatna Arhiva

 

Porodica Svetislava Pešića u najužem sastavu sačinejna je od njegove supruge Vere Blažević, sina Marka i ćerke Ivane. Vera je nekada i sama bila košarkašica, igrala je za sarajevski "Železničar" budući da odatle i dolazi. Pešić nikada neće zaboraviti da je znao da je ona žena njegovog života kada ju je upoznao a odgajili su dvoje dece u uspešne odrasle ljude.

Pročitajte: Nije smeo to da uradi: Zbog ovog poteza je Miloš Teodosić izbačen iz reprezentacije, kritike pljušte

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Pesic (@pesic7)

 

Marko je sportski direktor u Bajernu, Ivana je u Barseloni i oboje žive košarkaške živote. Ivana se udala za Jaglu, doskorašnjeg reprezentativca Nemačke, a Markova supruga jedina nije u košarci, ali voli sve Pešiće i navija za njih. Fotografija na kojoj se može videti porodica Svetislava Pešića jedna je od retkih koje su za sve ove godine izašle u javnost.

Komentari (0)

Loading