Celebrity News

TRUDNA Jelena Karleuša, Duško zanemeo! Saznao da postaje otac na njenom Instagramu! (FOTO)

Trudnoća Jelene Karleuše došla je kao veliko iznenađenje pevačici

TRUDNA Jelena Karleuša, Duško zanemeo! Saznao da postaje otac na njenom Instagramu! (FOTO)

Foto: Edi Adlan

Iako nije na javi, makar je u snu trudnoća Jelene Karleuše ostvarena kao želja, ali čak ne ni u snu poznate pevačice već njene koleginice Ele Dvornik. Naime, Jelenina hrvatska koleginica podelila je sa svima na društvenim mrežama svoj veoma zanimljiv san a evo kako ga je opisala.

Instagram

 

- Sanjala sam sinoć da Jelena Karleuša ima carski rez i ja je moram držati za ruku kao moralna podrška. I pobegla sam čim su je počeli rezati. Sorry Jelena. Imam traume od svojih al’ beba je bila preslatka, čestitam - napisala je Ela, ali trudnoća Jelene Karleuše ipak je u domenu sna za koji ni sama pop diva ne krije da ga ponovo ima. Odgovorila je Eli takođe preko društvenih mreža i rekla da joj se dopada ideja.

Pročitajte: NAJVAŽNIJI DAN u porodici Tošić Karleuša: Atina i Nika su donele odluku s kim žele da budu, sve objavile na Instagramu (FOTO)

Hellomagazin

 

- Sigurna sam da u stvarnosti ne bi pobegla draga. Sviđa mi se svakako tvoj san, baš bih volela još jednu bebu! Posle izlaska albuma, naravno - našalila se Jelena. Trudnoća Jelene Karleuše bila bi joj treća po redu nakon ćerki Atine i Nike, ali pitanje je šta bi na to trenutno imao da kaže njen još uvek zvaničan suprug Duško Tošić.

Komentari (0)

Loading