Celebrity News

Da li vam je lepša od Srne? Evo kako izgleda prva žena Irfana Mensura s kojom se ZBOG OVOGA rastao (FOTO)

Autor: | 14/09/2022

Prva žena Irfana Mensura bila je jedna od najvećih lepotica Jugoslavije

Da li vam je lepša od Srne? Evo kako izgleda prva žena Irfana Mensura s kojom se ZBOG OVOGA rastao (FOTO)

O njegovom braku sa Srnom Lango zna se gotovo sve, ali prva žena Irfana Mensura nije tako dobro poznata široj javnosti. Ljiljana Perović bila je velika ljubav poznatog glumca a pre gotovo četiri decenije promenila mu je život rođenjem njegovog najstarijeg sina. Naime, 1985. godine rodio se Filip Mensur a time je zauvek ostao spona između bivšeg bračnog para koji je ostao u dobrim odnosima.

Mirko Tabašević

 

Prva žena Irfana Mensura bila je jedna od najlepših i najpopularnijih manekenki nekadašnje Jugoslavije, a 2008. godine govorila je u jednjom od retkih intervjua o odnosu sa glumcem.

- Udala sam se iz velike ljubavi. Bila sam zaljubljena u Irfana, a verujem i on u mene, i malo je bilo razuma u našoj odluci da se venčamo. Bili smo mladi – on je imao 24, a ja godinu manje. Samo mi je bilo važno da budem sa njim, ma u kom obliku to bilo. Iz tog braka ne nosim nikakva negativna iskustva. Ipak, mislim da bi nam bilo bolje da smo se nekoliko godina zabavljali, pa tek onda venčali. Bili smo nezreli i kada smo odlučili da uđemo u brak i da se razvedemo. Sve je bilo na prečac. Da smo oboje malo spustili loptu, ubeđena sam da bismo i danas bili zajedno - rekla je tada prva žena Irfana Mensura.

Pročitajte: Deset godina od razvoda Srna Lango i Irfan Mensur ponovo zajedno! Vest potvrdila glumica, čestitke samo pljušte (FOTO)

"Nada"

 

Slično je razmišljao i sam glumac koji je takođe govorio o svojoj prvoj supruzi.

- Naš brak je propao zato što ni ona ni ja nismo dobro razumeli šta brak zapravo znači. Nije tu bilo nikakvog sukoba. Jednostavno, oboje smo shvatili da bi svako od nas trebalo da krene u život novim putem, a da će naš sin Filip nesmetano da raste i uz mene, i uz nju, jer nismo postavili ograničenja u smislu bavljenja detetom. Delili smo ga onako kako je Filip hteo - rekao je svojevremeno Irfan.

Miloš Nadaždin

 

Komentari (0)

Loading