Celebrity News

Nikad nije kasno: Dragana Katić posle 25 godina prelomila, srce želi samo njega

Autor: | 14/09/2022

U životu Dragane Katić nastupa velika promena

Nikad nije kasno: Dragana Katić posle 25 godina prelomila, srce želi samo njega

Pisalo se da posle 24 godine rada u „Grand produkciji“ i na istoimenoj televiziji Dragana Katić napušta ovu medijsku kuću. Kako su navodili mediji, poznata voditeljka odlučila je da pređe na televiziju „Pink“.

Instagram

 

‒ Dobro je poznato da ponude za nove poslovne angažmane dolaze u junu, kada je kraj televizijske sezone, pa je tako i Dragana ovu ponudu dobila tada ‒ rekao je neimenovani izvor za jedan list i dodao:

- Predlog da se pridruži ružičastom jatu došao je kao poslednica želje čelnika „Pinka“ da u svojoj medijskoj kući okupi najpoznatije voditeljske zvezde. Dragana je godinama vodila programe koji su po svom žanru bili isključivo muzičke i zabavne emisije, a kako sada stvari stoje, na „Pinku“ će se vratiti televizijskom formatu koji ju je proslavio.

Pročitajte: Helanke Dragane Katić za teretanu poslednji su hit u svetu: Slažete li se da joj dobro stoje? (FOTO)

Zoran Kuzmanović Munja

 

Ipak, brzo je stigao demant od strane voditeljke koja je jasno stavila do znanja da uživa u vođenju emisije "Nikad nije kasno" i da ne planira da napušta Žiku Jakšića. 

- Pojavila se vest da napuštam Grand produkciju i emisiju "Nikad nije kasno" što nije tačno, s obzirom da sam srećna u istoj i da jako volim ljude sa kojima radim- jasna je bila Katićka.

 

Komentari (0)

Loading