Celebrity News

Ni ona nije odolela poroku: Ljiljana Blagojević otputovala bez muža pa se opustila više nego obično, evo zbog čega je svi ogovaraju (FOTO)

Muž Ljiljane Blagojević vrlo se karakterno razlikuje od glulmice

Ni ona nije odolela poroku: Ljiljana Blagojević otputovala bez muža pa se opustila više nego obično, evo zbog čega je svi ogovaraju (FOTO)

Siniša Kovačević, muž Ljiljane Blagojević vuk je samotnjak, što je i dramska umetnica svojevremeno kroz smeh priznala za Story. Popularni pisac i scenarista najviše voli kada je u svojoj vikendici nadomak Beograda, okružen prirodom, tišinom i prepušten svojim mislima koje ga vode u kreativnost, te tamo najlepše i najlakše stvara.

Pročitajte: Isprobajte već danas! Recept za posne marcipan kuglice Ljiljane Blagojević koje obožava njena unuka Miona (FOTO)

Instagram

 

Za razliku od njega Ljilja obožava putovanja, druženje s prijateljicama, koje su joj već nekoliko godina unazad najdraže saputnice. Bilo da obilaze domovinu ili se odluče za odlazak na neku malo dalju destinaciju glumica i njene drugarice uvek pronađu način da se divno provedu, a ona to posle rado deli sa pratiocima na "Instagramu", što je bio slučaj i nedavno.

Pročitajte: Ljiljana Blagojević zbog Siniše lila gorke suze: Kalina Kovačević otkriva najtužnije vesti o svojoj porodici

Instagram

 

Naime, Ljilja već nekoliko dana odmara u banji, a detalje odmora, posebno one interesantne sa bazena snimila je i objavila na društvene mreže. Na jednom od videa glumica puši nargilu, što je izazvalo brojne komentare. Dok su jedni pozdra ili taj njen potez, drugi su joj pak skrenuli pažnju da to nije u skladu sa njenim godinama. Međutim, ni na jedan od komentara dramska umetnica nije se mnogo osvrtala, jer kako je ranije istakla ceni mišljenje samo onih koje lično poznaje i poštuje.

Pročitajte: Unuka Ljiljane Blagojević je kao med, prve fotografije Kalinine starije ćerke oduševile javnost (foto)

Instagram

 

Muž Ljiljane Blagojević jedan je od onih čije glumica mišljenje uvek uvažava, a za sada on je u svemu podržava.

Komentari (0)

Loading