Celebrity News

Duško Tošić PRIZNAO da ČEKA SINA: Iskreno, ne bih bio tužan ni da ponovo bude devojčica, SREĆAN SAM

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića imao je uspone i padove

Duško Tošić PRIZNAO da ČEKA SINA: Iskreno, ne bih bio tužan ni da ponovo bude devojčica, SREĆAN SAM

Ata Images

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića kao i razvod koji je već neko vreme glavna tema u medijima ne prestaju da intrigiraju javnost, a svi se pitaju dokle je stigao proces koji je u toku što nam je nedavno Duškov advokat i najavio. 

Ipak, velika ljubav kakvu su, uskoro bivši supružnici imali, svima je ostala urezana u sećanju, a da su Jeleni i Dušku cvetale ruže te da su zajedno pravili velike planove za budućnost svedoči jedan Tošićev intervju koji je nakon Nikinog rođenja dao za "Svet plus".

Pročitajte: NAJVAŽNIJI DAN u porodici Tošić Karleuša - Atina i Nika su donele odluku s kim žele da budu, sve objavile na Instagramu (FOTO)

Instagram

 

- Presrećan sam što sam po drugi put postao tata, i to za samo godinu dana. Međutim, na tome se neću zaustaviti. Nadam se da ću jednog dana dobiti i sina koji će me naslediti na fudbalskom terenu. Trenutno u kući imam četiri žene, tako da sam u manjini, pa i ne treba da čudi što priželjkujem sina. Međutim, ako bih i treći put dobio devojčicu ne bih se razočarao. Idemo dalje, dok se ne rodi mali Tošić - izrazio je tada Duško svoje želje, a otkrio je i da planira da obezbedi veliki dom za svoju porodicu.

- Trenutno smo kupili stan na Dedinju, ali to nam je samo privremeno rešenje, dok ne nađemo mesto na kome ćemo napraviti porodičnu kuću - izjavio je ranije Duško.

Pročitajte: Svi su čekali njegovu reakciju! Duško Tošić se oglasio, konačno otkrio da li se RAZVODI od Jelene

Arhiva Hello!

 

Bivšem fudbalskom reprezentativcu ostvarila se jedna od dve želje te je rešio stambeno pitanje i ostvario san o porodičnoj kući u kojoj će po svoj prilici nastaviti da žive Atina i Nika sa mamom, doduše bez njega, dok drugi san o nasledniku koji će ga naslediti na fudbalskom terenu, nažalost još uvek nije dosanjao.

Komentari (0)

Loading