Celebrity News

Nestala iz javnosti: Prva žena Igora Jurića je ova prelepa dama kratke kose, da li vam je lepša od Milene?

Autor: | 17/09/2022

Prva žena Igora Jurića povukla se nazad u anonimnost

Nestala iz javnosti: Prva žena Igora Jurića je ova prelepa dama kratke kose, da li vam je lepša od Milene?

Prva žena Igora Jurića slabo je poznata široj javnosti iako je on tokom poslednjih godina bio dosta medijski eksponiran nakon tragične smrti njihove zajedničke ćerke Tijane. Njegova navodna romansa sa Milenom Popović tu popularnost samo je još više istakla, a za to vreme Mirjana Jurić sve brže se vraćala u anonimnost.

Instagram

 

Iako je jasno da već duže vreme nisu zajedno, nije sasvim poznato da li su prva žena Igora Jurića i ovaj borac za dečja prava i bezbednost zvanično razvedeni ili ne. Dok su se javnosti najpre zajedno predstavili tokom drame koja se odvijala u vezi s njihovom ubijenom ćerkom, kasnije je Igor uvek nastupao samostalno dok Mirjana nije želela da bude u centru pažnje javnosti.

Pročitajte: Kakav prizor sa plaže zaljubljenog para: Milena Ivanović i Igor Jurić nikad srećniji nazdravljaju svojoj ljubavi (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Prva žena Igora Jurića i on imaju i drugu ćerku, Sašku, koja ih danas vezuje uprkos tome što više ne žive zajedno. Igor je prošle godine u ispovesti otkrio da je tokom tragedije koja je snašla njegovu porodicu Mirjana bila daleko pribranija od njega, te da je pokazala snagu dok je on tonuo.

Komentari (3)

Loading
Jo

11:22 18.09.2022

Normalna žena, ne promoviše sebe i ne profitira na smrti sopstvenog deteta kao ovaj gmaz od nazovi oca .

Peni

20:26 18.09.2022

Naravno da je lepša. Ona je prirodno lepa žena. Njoj ne treba plastika da bi bila lepa.

Nadica

14:50 19.09.2022

Strasno, jadna žena ,toliko je bila jača da je sada u anonimnosti, a ovaj starletan tako siroma slabašan ,eno ga ljubavise sa milenom, eeee sram te bilo,ostaviš ženu posle takve tragedije !!!