Celebrity News

Mala Ema je DOČEKALA DAN: Radost u porodici Šaulić, Ildi se vratio osmeh na lice (FOTO)

Ćerka Ilde Šaulić danas je presrećna devojčica

Mala Ema je DOČEKALA DAN: Radost u porodici Šaulić, Ildi se vratio osmeh na lice (FOTO)

Porodica Šaulić danas ima povoda za slavlje i ovaj dan je poseban je u njihovom domu. Ćerka Ilde Šaulić i Bojana Vučkovića, mala Ema napunila je šest godina.

Ovim lepim povodom Šaulići su upriličili bajkovito slavlje, a mama Ilda pobrinula se za svaki detalj kako bi njena mezimica uživala u čaroliji.

Pročitajte: Zavirite u šarmantni kutak u domu Ilde Šaulić namenjen za naslednicu - Ema je prava mamina i tatina princeza (FOTO)

Instagram

 

Kao najlepša vila iz dečijih bajki mala Ema blistala je u roze haljinici koju su krasila velika providna krila, a u prelepo dekorisanom ambijentu prepunom balona, cveća i leptirića slavljenica je oduvala svećice sa torte na tri sprata.

Pročitaj: Rastopićete se! Ilda Šaulić i njena ćerkica Ema uskladile stajling, svi komentarišu JEDNO (FOTO)

Instagram

 

Da je ćerka Ilde Šaulić oduševljena proslavom na kojoj je uživala uz mnoštvo drugara govori osmeh koji nije skidala sa lica dok elegantni mama i tata nisu krili ponos i veliku radost povodom rođendana njihove princeze.

Pročitajte: Ma, tata je super, mama je opasna! Ćerka Ilde Šaulić otkriva kakvi su njeni roditelji kada ih niko ne gleda (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 

Čestitke povodom Eminog rođendana ne prestaju da se nižu na Ildinom "Instagram" profilu, a pored velikog broja kolega i prijatelja, mnogi komentarišu da je Ildina naslednica preslatka devojčica i da je kopija svoje popularne mame.

Komentari (0)

Loading