Celebrity News

Rasprodao prvi koncert! Peđa Jovanović: Koncerti će trajati danima

Zbog velikog interesovanja publike pevač Peđa Jovanović otvorio je drugi dan za koncert u beogradskoj mts dvorani.

Rasprodao prvi koncert! Peđa Jovanović: Koncerti će trajati danima

Predrag Pešić

Prvi koncert koji je zakazan za 5. novembar već je rasprodat, a drugi će se održati dan kasnije, 6.novembra.

- Želim da vam se zahvalim na ogromnom interesovanju i tome što smo mesec i po dana ranije rasprodali prvi koncert u mts dvorani. Sa ponosom objaljujem da se družimo i 6.novembra. Izgleda da će noći kocerata trajati danima, kako i moja pesma to kaže. Moj bend i ja daćemo sve od sebe da te noći budu sa odličnom energijom i da se pamte godinama - rekao je Jovanović za beogradske medije, a potom dodao:

Pročitajte: Moje noći traju danima - Peđa Jovanović pravi veliki koncert u Beogradu

Predrag Pešić

 

- Oduševljen sam reakcijom publike, to će biti veče u kojem ćemo izvesti veliki broj hitova i setiti se pesama koje svi obožavamo da naručimo kada smo u izlascima ili kada nas emocije ponesu. Jedno je sigurno, dobar provod i energija je zagarantovana - objasnio je pevač.

Pročitajte: Matić pokorio Ameriku . Oborio rekord u Čikagu, a na nastupu se pojavio ovaj NBA košarkaš (FOTO)

Predrag Pešić

 

Publika će na koncertima imati prilike da pored Peđinih numera, uziva u muzičkim obradama Zdravka Čolića, Kemala Montena, Tome Zdravkovića, Ace Lukasa, Ace Pejovića, Nedeljka Bajića Baje, Šaban Šaulića, Džeja Ramadanovskog i mnogih drugih.

Podsećanja radi, pet godina Peđa je nastupa sa članovima “Lexington benda”, a publika poslednjih godina uživa u muzičkim obradama koje Peđa snima, a na najvećoj muzičkoj platformi “Youtube” beleže milionsku gledanost. 

Komentari (0)

Loading