Celebrity News

Prve fotografije ćerke i sina Vlade Vuksanovića: Nećete verovati na koga deca liče (FOTO)

Deca Vlade Vuksanovića njegov su centar sveta

Prve fotografije ćerke i sina Vlade Vuksanovića: Nećete verovati na koga deca liče (FOTO)

Par koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, maneken Vlada Vuksanović i njegova prelepa supruga Dahiana uživaju u roditeljstvu, a svojim mezimcima Valentini i malom Teodoru svaku želju ispunjavaju. Deca Vlade Vuksanovića došla su kao kruna ljubavi i učinili njega i manekenku najsrećnijim mamom i tatom. Posvećeni roditelji svaki trenutak provode sa svojim naslednicima te se trude da ih na najlepši mogući način provedu kroz razne avanture, a smehom ispunjene dane harizmatična porodica provodi na okupu. 

Pročitajte: Stroga i autoritativna žena koja ga je sama podigla nakon očeve smrti - Upoznajte majku Vlade Vuksanovića (FOTO)

 

 

Tek po koju fotografiju svoje dece popularni supružnici na društvenim mrežama objave, pa kada osvane slika neodoljivih mališana, mnogobrojni fanovi koji par prate u stopu oduševljeno komentarišu kako su Valentina i Teodor porasli te kako osvajaju svojom lepotom i iskrenim dečijim osmesima.

Sada je prelepa Dahiana objavila porodičnu fotografiju iz Švajcarske na kojoj sa najvoljenijima pozira pored magičnog jezera.

Pročitajte: Svi žele da izgledaju ovako! Supruga Vlade Vuksanovića promenila imidž i javnost ostavila bez daha (FOTO)

 

 

- Osećaj kao iz bajke - stavila je kao opis fotografije, a da je sa suprugom Vladom na bajkovitom putovanju kroz život uverio nas je i maneken takođe prelepim prizorom, a osmesi preslatke porodice govore sami za sebe.

Pročitajte: Kakav džentlmen! Vlada Vuksanović supruzi priredio spektakularno rođendansko iznenađenje (FOTO)

 

 

Poznati maneken nakon uspešne karijere potpuno se povukao iz javnosti i posvetio porodici i biznisu. Iako je imao dosta ljubavnih avantura, po kojima je ostao upamćen, skrasio se pored zgodne Dominikanke sa kojom je po svemu sudeći izgradio bogati porodičan život. 

Komentari (0)

Loading