Celebrity News

Skandalozno! Toni Cetinski ponovo u problemima sa zakonom: Evo šta pevač kaže u svojoj prvoj izjavi...

Hapšenje Tonija Cetinskog vest je koja se širi portalima

Skandalozno! Toni Cetinski ponovo u problemima sa zakonom: Evo šta pevač kaže u svojoj prvoj izjavi...

Javnost je šokirana vešću da je moguće hapšenje Tonija Cetinskog koji je, kako pišu hrvatski mediji, navodno među dvesta trideset osoba za koje se sumnja da su kupili lažnu kovid potvrdu što znači da će se i protiv njega kao i protiv ostalih sprovesti istraga. Policija je, kako se navodi, juče uhvatila dvanaest osoba koje se sumnjiče da su organizovale grupu u okviru koje su prodavale kovid potvrde ljudima koji nisu vakcinisani.

Naime, zagrebačko opštinsko državno tužilaštvo, u novembru prošle godine pokrenulo je prvu istragu protiv medicinske sestre iz Doma zdravlja zbog trgovanja lažnim kovid potvrdama, a među imenima osoba čija je imena Rumiha unela u sistem u inkriminirano vreme, nalazi se, kako nezvanično saznaju hrvatski mediji, i ime pevača Tonija Cetinskog koji je ove navode demantovao.

- Nisam kupio lažnu kovid potvrdu - rekao je Cetinski za "Jutarnji.hr".

Pročitajte: INTERVJU Toni Cetinski otkriva - Kada mi je žena završila u bolnici zbog moždanog udara OVAJ FUDBALER je pokazao koliki je čovek

Instagram

 

Pevač je, inače nakon izbijanja pandemije kovida u više navrata iskazivao svoje antivakserske stavove te se sa uvođenjem karantina i režima izdavanja kovid potvrda pozicionirao kao jedna od najistaknutijih javnih osoba koja je te mere osporavala.

- Ko hoće nek‘ se vakciniše, nemam ništa protiv. Ne dam. Ja jednostavno ne dam da me neko vakciniše. Otvorite Goli otok za nas koji ne želimo vakcinu, pa nas lisicama privedite, zatvorite, zaključajte, čekajte da zaspemo ili nas uspavajte pa nas na silu vakcinišite. Nema šanse! - izjavio je tada pevač.

 

Komentari (0)

Loading