Celebrity News

Život je čudo: Ana Bekuta prebolela Mrku i krenula dalje, za ruku drži NJEGA (FOTO)

Autor: | 01/10/2022

Odluka Ane Bekute mnoge je iznenadila

Život je čudo: Ana Bekuta prebolela Mrku i krenula dalje, za ruku drži NJEGA (FOTO)

Nakon iznenadne smrti dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića, folk zvezda povukla se u sebe te otkazala sve nastupe kao i gostovanja u emisijama kako bi smogla snage da prevaziđe težak životni udarac i veliki gubitak. Sada, nakon devet meseci velike patnje i bola odluka Ane Bekute je da nastavi dalje i da se više posveti sebi, izlascima i druženju sa prijateljima, prenosi "Svet".

Pročitajte: Bez stida i ponosno - Ana Bekuta se skinula u kupaći, pogledajte fotografiju sa plaže o kojoj svi pričaju

Ata Images

 

- Ana je poslušala savet svojih unuka koji su stalno uz nju i teraju je da se aktivira i više vremena provodi van kuće. Ona je do sada prikrivala da je psihički loše, jedan period nije htela ni sa kim da se druži, iz kuće je izlazila samo zbog snimanja "Zvezda Granda" i posla. Ali, sada je u glavi raščistila neke stvari i konačno rešila da prošlost ostavi iza sebe i sama nastavi život - ispričao je izvor iz Granda ističući kako su Anini unuci najzaslužniji što je pevačica živnula:

Pročitajte: Vrlo smelo...Ana Bekuta korigovala stajling, svi govore o njenim papučama - Da li biste ih vi poneli (FOTO)

Ata Images

 

- To ne bi mogla bez unuka, oni su je ubedili i da promeni frizuru i ofarba se u crveno. Tu boju kose Ana je već imala pre tridesetak godina i u to vreme mnogi su je smatrali ikonom stila zbog besprekorne frizure, šminke i garderobe. Svi misle da je njena unuka Sonja, budući psiholog, a sada šminker, poželela da baki vrati stari sjaj, pa je ubedila da promeni imidž - kaže dobro upućeni izvor za "Svet" i dodaje kako su sve kolege iz žirija oduševljene odlukom Ane Bekute te da se raduju što pevačicu viđaju na svim gradskim dešavanjima i što se više ne zatvara u svoja četiri zida.

Pročitajte: POTRES u porodici! Ana Bekuta ZAUSTAVILA VENČANJE sina - SVADBE NEĆE BITI, NE DOZVOLJAVAM

Ata Images

 

Komentari (0)

Loading