Celebrity News

Prva fotografija sa ceremonije u manastiru: Đorđe Kuljić ušao u Piksijevu porodicu, ćerka Andrea najsrećnija na svetu

Autor: | 02/10/2022

Bivši dečko Anastasije Ražnatović imao je veliku čast

Prva fotografija sa ceremonije u manastiru: Đorđe Kuljić ušao u Piksijevu porodicu, ćerka Andrea najsrećnija na svetu

Instagram; Nebojša Babić

Još od ranije je poznato da su biznismen Đorđe Kuljić i ćerka Dragana Stojkovića Piksija dobri prijatelji i nekadašnji cimeri iz studentskih dana u Njujorku. Reč o tome prolomila se dok je Đorđe još uvek bio u vezi sa Anastasijom, a sada je novim, lepim povodom potvrđeno da su atraktivni biznismen i Andrea Stojković ostali u više nego dobrim odnosima.

Privatna Arhiva

 

Naime, Đorđe Kuljić je prisustvovao veoma važnom danu za Andreu i krstio njenu ćerkicu Sijenu koja se rodila u januaru ove godine. Krštenje je obavljeno u manastiru Ostrog u Crnoj Gori, jednoj od najvećih pravoslavnih svetinja, a Kuljić je imao čast da bude kum na krštenju male Sijene i na taj način zauvek bude počasni član porodice Stojković.

Pročitajte: Zagrljeni se ljube na ulicama Čikaga: Nova devojka Đorđa Kuljića objavila prvu fotografiju sa svojim zgodnim i bogatim dečkom

Privatna Arhiva

 

Osim što je pod Ostrogom bio Đorđe Kuljić, krštenju su prisustvovali i Andrein slavni otac Dragan kao i njegova supruga, njena majka Snežana Stojković. Svi su bili presrećni što je Sijena prošla kroz ovaj važan životni obred, a nije poznato da li je događaju prisustvovao i otac devojčice Mete Yelkenci koji najverovatnije ne pripada pravoslavnoj veri.

Komentari (0)

Loading