Celebrity News

Više ga voli, sada nema sumnje: Evo ko je muškarac koji je stao između Veljka i Bogdane (FOTO)

Sin Veljka Ražnatovića pravi je mezimac u porodici

Više ga voli, sada nema sumnje: Evo ko je muškarac koji je stao između Veljka i Bogdane (FOTO)

Sin Veljka Ražnatovića i njegove supruge Bogdane već je stasao u pravog malog dečaka a što je stariji čini se da je sve slađi. Poznati barčni par voli da se hvali svojim naslednikom na društvenim mrežama objavljujući fotografije i video snimke njihovih zajedničkih trenutaka, ali i isto voli da čini i ponosna baka Svetlana Ceca Ražnatović koja je jedna od snimaka podelila i nedavno.

 

 

Budući da je na snimku sin Veljka Ražnatovića okružen ponosnim roditeljima moguće je da je upravo Ceca i snimala lepe trenutke. Na snimku je posebno dirljivo koliko je nežnosti Veljko sačuvao za svog sina i porodicu imajući u vidu da u javnosti ipak voli da ga prati imidž grubog momka koji u bokserskom ringu melje svoje protivnike.

Pročitajte: Ipak je to Veljkov sin: Mali Željko Ražnatović ima prvu simpatiju, ova fotografija će raznežiti i one sa najtvrđim srcem

 

 

Sin Veljka Ražnatovića stao je na snimku između svojih roditelja pa je sa svih strana bio okružen bezuslovnom ljubavlju. Veljko uživa da provodi vreme sa malim Željkom Ražnatovićem i uči ga da od malih nogu voli životinje, pa se na snimku jasno čuje kako ga poziva da se zajedno igraju s jednim od pada koje Veljko uzgaja.

Komentari (0)

Loading