Celebrity News

Rasprodao dva koncerta mesec dana ranije! Peđa Jovanović OTVORIO JOŠ JEDAN DAN, pa poručio: Godinu privodimo sa sjajnim dešavanjima

Pevač Peđa Jovanović godinu završava više nego uspešno sa čak tri koncerta. Naime, muzičar koji je već dugi niz godina prisutan na muzičkoj sceni Srbije, odlučio je da organizuje veliki solistički koncert 05.novembra.

Rasprodao dva koncerta mesec dana ranije! Peđa Jovanović OTVORIO JOŠ JEDAN DAN, pa poručio: Godinu privodimo sa sjajnim dešavanjima

Zbog velikog interesovanja za svega 15 dana rasprodao je prvi koncert i potom zakazao drugi 06.novembra. Međutim, za drugi dan je ostalo veoma malo karata, a kako interesovanje za ovaj događaja ne prestaje, Jovanović se odlučio da otvorio i treći dan. Tako će u mts dvorani u Beogradu, Peđa Jovanović imati tri koncertne večeri, 05,06 i 07.novembra. Karte za treći dan su uveliko u prodaji, a muzičar je spremio posebno izenenađenje za najverniju publiku:

Predrag Pešić

 

- Dragi moji, moram da vam kažem da sam veoma srećan. Godinu privodimo sa sjajnim dešavanjima, a posebno koncertima za koje vlada ogromno interesovanje. Ipak će naše noći trajati danima, kao što glasi moj slogan. Nakon što je rasprodat prvi koncert 05.novembra, otvorili smo još jeda 06.novembra. Međutim, želeo sam da svi mogu da prisustvuju mom koncertu, te sada konačno, meseč dana ranije mogu da vas obradujem informacijom, otvaramo treću noć koncerata u Beogradskoj mts dvorani - izjavio je pevač, a potom dodao:

Predrag Pešić

 

- Imamo još jedno iznenađenje. Za najbržih trideset ljudi koji kupe ulaznice za treći dan, imaće tu priku da prisustvuju 07.oktobra javnoj probi sa mojim bendom. Tada ćemo izvesti nekoliko pesama koji planiramo da otpevam na koncertima. Najbržih trideset moćiće da prisustvuju i da se zajedno družimo. To će biti jedna lepa priprema za koncert - poručio je ovom prilikom Jovanović.

Predrag Pešić

 

Publika će na koncertima imati prilike da pored Peđinih numera, uziva u muzičkim obradama njegovih kolega. Podsećanja radi, pet godina Peđa je nastupa sa članovima “Lexington benda”, a publika poslednjih godina uživa u muzičkim obradama koje Peđa snima, a na najvećoj muzičkoj platformi “Youtube” beleže milionsku gledanost.

Komentari (0)

Loading