Celebrity News

Gledate ga na televiziji svake nedelje: Ovo je bivši muž Gorice Nešović, jedna stvar je bacila senku na njihov brak (FOTO)

Autor: | 06/10/2022

Bivši muž Gorice Nešović je televizijsko lice

Gledate ga na televiziji svake nedelje: Ovo je bivši muž Gorice Nešović, jedna stvar je bacila senku na njihov brak (FOTO)

Vest o tome da je preminula poznata novinarka Gorica Nešović u 59. godini rastužila je čitavu javnost, a ovom vešću najviše je pogođena njena porodica. Novinarka je rodila sina Marka koji je bio uz nju tokom čitave borbe koju je imala sa dijabetesom i njegovim posledicama, ali značajan deo života ove novinarke svakako je bio i bivši muž Gorice Nešović.

Luka Šarac

 

Naime, bivši muž Gorice Nešović proveo je s njom deset godina u braku, a u pitanju je Slobodan Nešović Loka kojeg javnost danas prepoznaje kao učesnika emisije "Četiri i po muškarca". Još jedan član tog televizijskog sastava danas je takođe u žalosti budući da je Dragan Ilić bio jedan od najbližih ljudi u Goričinom životu.

Promo

 

Kada je bivši muž Gorice Nešović prestao da živi s njom i njihovm sinom, smetalo joj je što su se za njeno ime vezivali epiteti poput "samohrane majke" i "raspuštenice" o čemu je svojevremeno pisala na svom blogu.

- Kad sam se razvela, upala sam u status „samohrane majke“. Kako to glupo zvuči, kao – hrani se sama. Ima i gora varijanta – raspuštenica. Raspuštena, radi šta hoće. Ponižavajuće ‒ istakla je, konstatujući da se za muškarce koji žive sami sa decom uglavnom kaže samohrani roditelji, dok žena koja je u istom položaju izaziva sažaljenje: „Šta će, jadna, sama“.

Pročitajte: Potpuno sam izgubila vid: Mučna ispovest Gorice Nešović o bolesti koja joj uništava život

Mirko Tabašević

 

Gorica je otvoreno govorila i o odnosu sa Lokom nakon što su prestali da budu u braku.

- Dobro je da sa bivšim partnerom ostanemo u dobrim odnosima, ne samo zbog dece, već i zbog zajednički provedenih godina koje su bile lepe. Ne traje sve večno. Odnosi treba da se neguju – nekada uspe, nekada ne. Svakako je dobro kad je razvod dogovor. I za to se valja potruditi ‒ pričala je, napominjući da je srećna što je sama mogla da odlučuje o svojoj sudbini i ne zavisi ni od koga.

Luka Šarac

 

Iako se nikada nije javno požalila na bivšeg muža, koji se kasnije ponovo oženio i zasnovao drugu porodicu, na osnovu ovih reči omiljene radio-voditeljke mnogi su zaključili da je sina sama izdržavala.

- Alimentacija, kakva ružna reč. Asocira na nešto mučno, nemoguće, na bol u stomaku, na nepravdu, na sistem koji ne funkcioniše. Više zvuči kao bolest, nego kao pravda za decu. Alimentacija kao demencija ‒ napisala je uz opasku. ‒ Da se razumemo, ne duguju oni te pare svojim bivšim ženama, već svojoj, zauvek, deci.

Komentari (0)

Loading