Celebrity News

RAZVOD: Posle prijave za nasilje, brak Čede Jovanovića više nema šanse! Ovo su svi detalji

Supruga Čedomira Jovanovića i političar navodno su se potukli u stanu na Novom Beogradu

RAZVOD: Posle prijave za nasilje, brak Čede Jovanovića više nema šanse! Ovo su svi detalji

Kako mediji prenose, supruga Čedomira Jovanovića i poznati političar potukli su se jutros oko 10 časova i trideset minuta u njihovom domu na Novom Beogradu. Policiji je prijavljeno porodično nasilje, iako su kasnije prilično oprečne informacije počele da pristižu sa dve navodno zavađene strane. Najpre se medijima odazvao Jovanović koji je čak i priznao čitav slučaj, iako je kroz sarkazam govorio o samom nasilju.

Ata Images

 

- A šta da kažem...Sve je tačno. Kažete da sam je pretukao? Da..Eto, ja sam nju pretukao. Ona je super, jedna divna supruga, divna majka...Ja sam za sve kriv... - u prvi mah je izjavio političar dok je istakao da nije znao da ga je supruga prijavila policiji.

- Tu sam kod jednog prijatelja, otišao sam iz kuće. Gde sam pobegao? Zašto bih pobegao...Kažete da me je prijavila policiji? Ne znam..Ako jeste, evo idem i ja odmah u policiju da se sam prijavim - rekao je političar i nije želeo da otkriva previše detalja o svađi za koju priznaje da se jeste dogodila.

Boško Karanović

 

- Mogu samo da vam kažem da smo se posvađali, nije važno zbog čega. Evo, napišite da sam ja za sve kriv, ona je sve u pravu. Šta drugo da kažem - insistirao je Jovanović i otkrio da u trenutku incidenta nije bilo nikoga u kući osim supružnika.

Međutim, prema informacijama koje su uporedo stizale to nije sasvim tačno. U kući se navodno našla i kućna pomoćnica koja je dala izjavu da se nikakvo nasilje u kući nije odigralo, a zatim je javnost dodatno zbunila supruga Čedomira Jovanovića koja je takođe negirala čitav slučaj.

Instagram

 

- Najobičnije gluposti, mi smo bili u Sarajevu na proslavi 22 godine ljubavi, ne znam da li je to bio Čeda, kažu zvao je neki Čeda, da rezerviše rođendan u igraonici. Ovo je neka nameštaljka, ovo nema veze sa razumom. Mi smo bili u Sarajevu, bilo nam je divno, naš sin je u Engleskoj, naše tri devojčice su u školi, ja pravim ručak, meni stižu poruke da smo se tukli. Ovo su sr*nja - uznemireno je izjavila Jelena Jovanović i dodala:

- Spremam ručak za tri devojčice koje su u školi, mene niko nije tukao, niti sam ja nekog tukla. Povraća mi se od Srbije. Ne mogu ovo da podnesem. Svašta su objavljivali o meni. Da se skinem gola nasred ulice i da kažem da me niko nije tukao? Kako da dokažem da se neke stvari nisu desile? Moja deca i njihovi drugari će čitati ovo i misliti da smo se mi tukli. Ovo je van pameti, ovo nema smisla. Kome da prijavim? Šta da prijavim? Sud će za sedam godina da donese odluku - poručila je supruga Čedomira Jovanovića.

Pročitajte: Jelena u suzama: Posle 19 dana u bolnici vesti o Čedinom zdravstvenom stanju zabrinule sve (FOTO)

Instagram

 

- Pravim grašak, to ne radi prebijena žena. Mnogo mi je teško jer će moja deca ovo da čitaju. Ja ne znam šta Čeda radi, otišao je na posao. Kakve izjave daje? Je l ste sigurni da je to Čeda? Sada me zove žena koja vodi igraonicu, ona pita je l bukiramo za dete, ja kažem da mi detetu nije rođendan i da to nije Čeda. Nikada nikoga nisam prijavila policiji niti sam se tukla sa bilo kim - poručila je Jelena, a šta se ovde zbilja odigralo pokazaće se u narednom periodu.

Komentari (0)

Loading