Celebrity News

Tata, NE DAJ SE! Tužne vesti o zdravlju Bobe Živojinovića stižu dok je Lepa Brena na turneji u Americi, oglasio se Viktor (FOTO)

Autor: | 12/10/2022

Sin Bobe Živojinovića iskazao je svoju zabrinutost

Tata, NE DAJ SE! Tužne vesti o zdravlju Bobe Živojinovića stižu dok je Lepa Brena na turneji u Americi, oglasio se Viktor (FOTO)

Viktor ŽivojinovićSin Bobe Živojinovića i Lepe Brene, navodno je veoma zabrinut za zdravstveno stanje svog oca, nekadašnjeg legendarnog tenisera. Razlog za to je Bobina sve prekomernija telesna težina koja u skladu sa činjenicom da bivši teniser previše radi na širenju porodične imperije može da prouzrokuje opasne probleme za njegov organizam, piše magazin "Svet".

Ata Images

 

Najmlađi sin Bobe Živojinovića, koji je ranije i sam kuburio sa kilogramima, zato je, prema pisanju ovog lista, veoma zabrinut za oca.

- Viktor je genetiku povukao na oca, lako mu se lepe kilogrami, ali je zahvaljujući čvrstoj volji uspeo da se utegne i sada savršeno izgleda. Zdravo se hrani, alkohol u izlascima je sveo na minimum, a i redovno trenira. On često začikava tatu zbog velikog stomaka i govori mu da mora da smrša. Kaže mu da će sebi uništiti zdravlje, da mora da povede računa ukoliko želi da dugo živi, ali i da mora da misli na članove svoje porodice. Boba, s druge strane, ne haje preterano - navodi za "Svet" prijatelj porodice Živojinović i dodaje da sin Bobe Živojinovića takođe brine što Boba upozorenja ne shvata ozbiljno.

Pročitajte: Nemam više snage da praštam, Bobo, DOKLE? Potres u Breninoj porodici, deca zabrinuta

ATA Images

 

- Kada se povede priča o dijeti, o tome šta doktori kažu za gojaznost, o riziku koji nosi salo oko struka, Boba se smeje a nekad se i iznervira pa im odbrusi ili promeni temu. Brena se besprekorno hrani, ali jelovnik ne može da prilagodi Bobi jer je on veliki gurman, a izuzetno dobar kuvar, pa očas posla spremi obrok koji mu se jede. Tu mu ni neki profesionalni kuvari nisu ravni. Čovek je virtuoz u kuhinji i svi njihovi prijatelji jedva čekaju da ih pozove na večeru. A koliko voli da sprema, toliko uživa i da jede - objašnjava porodični prijatelj za "Svet".

Komentari (0)

Loading