Celebrity News

RAZVOD Nevene Madžarević zbog kog je završila kod psihotarapeuta: Ovako izgleda njen muž kog je krila od svih (FOTO)

Razvod Nevene Madžarević usledio je nakon višegodišnjeg braka

RAZVOD Nevene Madžarević zbog kog je završila kod psihotarapeuta: Ovako izgleda njen muž kog je krila od svih (FOTO)

Jutarnji program "Probudi se" jedan je od najgledanijih, a voditeljka Nevena Madžarević svaki novi dan započinje osvrtom na sve segmente života u Srbiji čime je prepoznala potrebe i interesovanja gledalaca. Diplomirala je filmsku i TV produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Posle FDU, nastavlila je školovanje na Fakultetu političkih nauka, gde je završila master studije novinarstva, a radila je kao producent serija, dokumentarnih filmova, muzičkih spotova i pozorišnih predstava. Pored posla kojem je maksimalno posvećena, voditeljka uživa u putovanjima i dobroj knjizi, ali najviše vremena voli da provede sa svojom porodicom i prijateljima koji su joj glavni oslonac. Kada je usledio razvod Nevene Madžarević od pozorišnog i filmskog reditelja Mihajla Savića, ovaj životni period prebrodila je upravo uz njih.

Pročitajte: Nevena Madžarević - Moj muškarac mora da ima stila (foto)

Instagram printscreen

 

Ljubav između Nevene i Mihajla rodila se još tokom fakultetskih dana, međutim posle višegodišnje zajednice odlučili su da na svoj brak stave tačku.

- Zahvaljujući prijateljima, ali i svojoj objektivnoj percepciji, razvod nisam prihvatila kao tragediju, već kao šansu za nov početak i napredak. Kroz produktivne razgovore sa psihoterapeutom Ivanom Nastovićem, naučila sam da svaka nova bitka izaziva promenu u nama, a samim tim i neku vrstu psihološke nadogradnje. Bez bola nema napretka. Samim tim, odlazak drage osobe ne mora uvek da bude problem, već može da bude i rešenje - podelila je voditeljka svoja osećanja za naš magazin te otkrila i šta je bio razlog da sa, sada bivšim suprugom, donese ovu odluku.

- Emotivni partneri treba da ostanu zajedno sve dok uživaju jedno u drugome, a onog momenta kada njihov odnos preraste u nešto što im se ne dopada, zrelo je da dalje nastave odvojeno. Moj bivši suprug i ja shvatili smo to na vreme, pa smo se razišli u normalnoj, prijateljskoj atmosferi. Volim što smo i dalje u dobrim odnosima - kaže rođena Kragujevčanka.

Pročitajte: NOVI IZAZOV OD JULA - Lepa voditeljka je zamena za Jovanu i Srđana u jutarnjem programu!

 

 

 Bez obzira što je razvod Nevene Madžarević usledio, ona instituciju braka ne gleda sa gorčinom, već kroz prizmu dugogodišnjeg divnog iskustva.

- Brak je divna stvar te ni jednog momenta nemam dilemu da li ću se ponovo udati. Ukoliko se ukaže prilika i ako me to u određenom momentu bude činilo srećnom, prepustiću se kao i prvog puta - rekla je Nevena za "Story" i dodala da je spremna za novu ljubav, ali i da bi je obradovalo da se ostvari u ulozi majke.

– Volela bih da postanem majka, jer verujem da se tada život podigne na viši nivo i spozna neki novi oblik ljubavi. Istina je da se bavim neizvesnim poslom, zbog kojeg ne znam gde ću provesti ni narednih nekoliko sati, a kamoli celu nedelju ili mesec dana, ali smatram da se ulogom roditelja neki prioriteti sami od sebe slože.

Komentari (0)

Loading