Celebrity News

KAKAV PAR! Jedine fotografije Tanje Vojtehovski sa dečkom: Mlad, zgodan, moćan i zove se Nenad

Autor: | 15/10/2022

Bivši dečko Tanje Vokjtehovski je ovaj poslovni čovek

KAKAV PAR! Jedine fotografije Tanje Vojtehovski sa dečkom: Mlad, zgodan, moćan i zove se Nenad

Bivši dečko Tanje Vojtehovski došao je u život poznate voditeljke kada mu se najmanje nadala, jer se ta ljubav dogodila spontano i to neposredno nakon njenog razvoda 2009. godine. Iako je nameravala da se posveti ćerki Tijani i neko vreme uživa u slobodi, u njen život ušetao je Nenad Čanak, ali ne onaj političar kojeg svi znaju, već njegov sinovac i magistar ekonomije koji se već tada isticao u poslovnom svetu.

Luka Šarac

 

Bivši dečko Tanje Vojtehovski i novinarka koja je tada bila zaposlena na televiziji "Pink" prvo su viđeni na „Salašu 137“, kako uživaju u romantičnoj večeri, a zatim i na koncertu grupe „Van Gog“.

- Nisam živela u lažnoj nadi da ovo neće dospeti u javnost ‒ priznala je Tanja, komentarišući interesovanje novinara za njen ljubavni život. ‒ Kada me neko pita o privatnosti, uvek mi je čudno jer nemam potrebu da intimu otkrivam javnosti. To je nešto što je moje, kao i ova veza. To je naše, moje i Nenadovo. Nisam spremna da iznosim detalje.

U šali je dodala da će, kada mediji objave da se zabavlja sa Nenadom Čankom, mnogi pomisliti da je u pitanju „onaj“ Nenad Čanak.

 ‒ Moram odmah da ga zovem da mu kažem da ga ne okine hercšlus - našalila se tada voditeljka.

Mladen Sekulić

 

Dve i po godine kasnije život Tanje Vojtehovski iz korena se promenio: napustila je televiziju „Pink“, otvorila PR agenciju i bila na korak od selidbe iz Novog Sada u Beograd. Istovremeno, bivši dečko Tanje Vojtehovski to je i postao. Stavila je tačku na priču sa Nenadom Čankom.

‒ Ne spadam u ljude koji po svaku cenu moraju da budu sa nekim. Biti sam ne znači biti usamljen. Vezu sa Nenadom pamtiću po svim lepim trenucima koji su se dogodili. Ne treba žaliti što nečega nema, već biti srećan što se dogodilo ‒ poručila je.

Pročitajte: Ćerka je bila toliko povređena da se ODREKLA njegovog prezimena: Evo ko je bivši muž Tanje Vojtehovski i šta im je učinio

Mladen Sekulić

 

Nije prošlo mnoog vremena a bivši dečko Tanje Vojtehovski je obelodanio vezu sa Enom Popov, nekadašnjom rijaliti-učesnicom, na početku voditeljske karijere. Deset godina kasnije njih dvoje i dalje važe za skladan par, a u međuvremenu su postali roditelji dve ćerke kojima su dali imena Rija i Mila.

Komentari (1)

Loading
Dragana

13:12 17.10.2022

Ne shvatam čemu stalno povlačenje ove priče čovek je odavno oženjen i ima dvoje dece i ženu koja mu priliči.Lepšu i mlađu od Tatjane?????