Celebrity News

Gledali ste ga u rijalitiju, a niste znali ko je: Pogledajte jedinu fotografiju čoveka sa kojim Jami ima ćerku Leu

Autor: | 17/10/2022

Ćerka Jasne Milenković Jami imala je prvo pojavljivanje pred kamerama

Gledali ste ga u rijalitiju, a niste znali ko je: Pogledajte jedinu fotografiju čoveka sa kojim Jami ima ćerku Leu

Ćerka Jasne Milenković Jami uveliko je odrasla devojka ali je sve donedavno izbegavala medijsku pažnju pa se nedavno, zapravo, tek po prvi put pojavila pred televizijskim kamerama i podigla veliku prašinu. Pored prilike da se uvere kako Jasnina naslednica Lea danas izgleda, to je bio i povod da se mnogi zapitaju ko je otac ove devojke čije je ime njena majka dosta dugo krila.

 

 

Međutim, neki mediji navode da je otac ćerke Jasne Milenković Jami javnosti uveliko bio poznat javnosti još kada se prošle godine na kratko pojavio kao gost rijaliti programa "Zadruga". Naime, Predrag Peđa Ranković, kako se zove otac ćerke Jasne Milenković Jami, pojavio se u pomenutoj emisiji kao podrška jednom takmičaru, njegovom nećaku Anđelu Rankoviću.

Pročitajte: NIKO OVOLIKO NE LIČI: Ćerka Jasne Milenković Jami je kopija svoje majke (FOTO)

printscreen

 

 

 

 

Otac ćerke Jasne Milenković Jami po zanimanju je frizer a pre dve decenije sa pevačicom je bio u velikoj ljubavi. Čak je planirano i venčanje, te su bili na korak do oltara, ali je Jami u poslednjem trenutku odustala od ceremonije i rastala se od Rankovića, a kasnije je o njemu veoma retko govorila.

Komentari (3)

Loading