Celebrity News

Ljubavnica Zdravka Čolića je velika hrvatska muzička zvezda: Kako su ovo uspeli da sakriju? (FOTO)

Autor: | 20/10/2022

Ljubav Zdravka Čolića iz osamdesetih bila je velika hrvatska zvezda

Ljubavnica Zdravka Čolića je velika hrvatska muzička zvezda: Kako su ovo uspeli da sakriju? (FOTO)

Legendarni pevač Zdravko Čolić važio je sredinom osamdesetih godina, svakako i kasnije, za neumornog zavodnika a vezivali su ga za brojne dame javne scene ali jedno ime tada je posebno odskakalo pa su se mnogi pitali da li je ljubav Zdravka Čolića bila i njegova slavna hrvatska koleginica Doris Dragović. Takve tračeve podstakla je činjenica da se ova Splićanka pojavila u Čolinom spotu za pesmu "Ti možeš sve, al' jedno ne" što je već bilo dovoljno mnogima da posumnjaju da ta saradnja nije bila slučajna.

Youtube printscreen

 

Ljubav Zdravka Čolića krila se tada u srcima mnogih dama, a sumnja da je Doris Dragović jedna od njih dodatno je rasplamsana činjenicom da su prilikom snimanja hita "Za milion godina" njih dvije baš stajali jedno uz drugo. Mnogo godina kasnije, međutim, Čola je objasnio šta se krilo iza ovih spekulacija.

Pročitajte: ‘Una, sada si preterala’: Ćerka Zdravka Čolića novim fotografijama razbesnela internet, tatina reakcija govori sve (FOTO)

Youtube printscreen

 

- To je bio šou „Ti si mi u krvi“, koji smo snimali u Deliblatskoj peščari i Novom Sadu. Nedavno smo se sreli na zagrebačkoj televiziji, a Doris mi je u šali rekla: „Ja sam Ruška, sećaš se?“ Naime, bila je Ruška u istoimenom spotu. Tada je pevala u splitskoj grupi „More“. Bila je vrlo zgodna, malo smo očijukali, bilo mi je slatko. Žao mi je što je većina tog materijala izgubljena – rekao je legendarni pevač svojevremeno za “Večernje novosti” a ljubav Zdravka Čolića kasnije je otišla u drugim pravcima.

Komentari (0)

Loading