Celebrity News

NEVEROVATNE FOTOGRAFIJE IZ ZAGREBAČKE ARENE: Saša Matić oborio rekord, pevao pred 40.000 ljudi

Ovo nikome do sada nije pošlo za rukom, muzička zvezda Saša Matić održao je dva velika koncerta u unapred rasprodatoj Areni u Zagrebu.

NEVEROVATNE FOTOGRAFIJE IZ ZAGREBAČKE ARENE: Saša Matić oborio rekord, pevao pred 40.000 ljudi

Jedan od najpopularnijih srpskih folk pevača u sklopu turneje „Dva života“, u dve večeri pevao je svoje najveće hitove pred 40.000 ljudi. Saša je ovim potvrdio da je muzički fenomen, jer je u najvećoj dvorani u Hrvatskoj održao spektakularan koncert, a publika je svoje karte obezbedila mesecima ranije.

Promo

 

Sudeći po reakciji publika, moglo se zaključiti da jako dobro poznaju Matićev repertoar, atmosfera je bila odlična, a Saša je scenu napustio preplavljen emocijama. Matićev izlazak na scenu Arene publika je pozdravila gromoglasnim aplauzom. Prepoznatljivi muzički vokal odmah se stopio s glasovima publike.

Promo

 

Nizali su se hitovi, od onih starijeg datuma pa sve do pesama s Matićevog zadnjeg albuma „Dva života“, koji je prvi put put izveo za Hrvatsku publiku. Uhvaćena u vrtlogu emocija, publika je gromoglasno pevala gotovo sve pesme od početka do kraja.

Promo

 

Novi talas euforije u dvorani su izazvale gošće iznenađenja. Severina Vučković i Milica Pavlović koje su izvele duetske pesme „More tuge“ i „Oko moje“, što je učinilo da ovaj koncert bude u rangu svetskih kocerata.

Promo

 

Na drugom danu koncerta gosti su bili pevačica Milica Todorović i muzički grupa Lexington Band.

-        Ova veče zauvek će ostati u mom sećanju, za ovakve trenutke se živi - rekao je Saša Matić nekoliko minuta nakon završenog koncerta, a publika je vikala „Saša mi te volimo“, a potom se Matić obratio prisutnim medijima:

-        Nismo delili samo muziku nego i najiskrenije emocije. Bili smo zajedno u ovome od prve do zadnje note i zato od srca veliko hvala mojoj publici. Teško je uopšte opisati to zajedništvo i ljubav koju sam osećao na sceni, trnci su mi prolazili telom. Sada moram napuniti baterije jer ništa manje ne očekujem ni moju publiku na narednim koncertima - zaključio je pevač.

Promo

 

Inače, ovaj koncert Matić će održati u okviru turneje „Dva života“, a prijatelj koncerata je Telekom Srbija. Nakon Zagreba odlazi na Kanadsku turneju, gde će održati veliki solistički koncert u Torontu.

Promo

 

Potom putuje na Australijsku turneju u novembru, a po povratku sa iste održaće veliki koncertu u dvorani Spens u Novom Sadu, a koncert je zakazan za 21.decembar. I na kraju, ono što svi sa velikim nestrpljenjem isčekuju jeste koncert u Štark Areni 8.marta.2023. godine.

Promo

 

 

 

Komentari (0)

Loading