Celebrity News

Predajem štafetu NEKOJ DRUGOJ: Brak Goce i Raše se guši u problemima, nakon krize su jednoglasno rekli KRAJ

Autor: | 23/10/2022

Brak Goce Tržan odoleva svim izazovima

Predajem štafetu NEKOJ DRUGOJ: Brak Goce i Raše se guši u problemima, nakon krize su jednoglasno rekli KRAJ

Brak Goce Tržan i njenog supruga Radomira Novakovića mogao je naići ne ozbiljne probleme i krize imajući u vidu kroz kakvu borbu oboje prolaze poslednjih godina pokušavajući da dobiju zajedničko dete. Međutim, iako su sada već praktično digli ruke od tog plana nakon više neuspelih zahvata veštačke oplodnje, to pitanje nastavlja da visi nad glavama poznatog bračnog para ali oni ne dozvoljavaju da im to poremeti međusobnu harmoniju.

story

 

- Imam 48 godina i znam da bi začeće sada već bilo u domenu čuda. Ako se ne desi, imam svoje dete koje treba da poraste i da ga izvedem na put. Rešila sam da više ne govorim na tu temu, poštedela bih sebe jer mi je dosadilo da pričam o tome. Toliko je javnih ličnosti koje to isto rade i ne žele da govore o tome, pa tu štafetu prepuštam nekom drugom - izjasnila se pevačica, a brak Goce Tržan navodno zbog ovog pitanja nimalo ne trpi.

Pročitajte: Više nikad ništa neće biti isto: Ćerka Goce Tržan donela odluku i saopštila majci, Raša je ŠOKIRAN

Instagram

 

Brak Goce Tržan, kako je objasnila, odoleva svim izazovima baš zato što Raša i ona znaju da se nose sa teškoćama.

- Nismo imali kritične momente, iako smo morali da vodimo ozbiljne razgovore. Ipak, nije bilo kriza. Nismo bili na korak do razvoda ili potpunog udaljavanja. Umeli smo da prepoznamo kad nešto nije kako treba, da nismo to što smo bili i da je vreme da razgovaramo kako bismo se vratili jedno drugom - rekla je Goca.

Komentari (0)

Loading