Celebrity News

Loš otac i još gori muž: Evo ko je bivši suprug Vesne Dedić, niste ni slutili da se o NJEMU radi

Autor: | 24/10/2022

Bivši muž Vesne Dedić zauvek je povredio poznatu voditeljku

Loš otac i još gori muž: Evo ko je bivši suprug Vesne Dedić, niste ni slutili da se o NJEMU radi

Nova ljubav u životu Vesne Dedić već dugo se ne nalazi među novostima iz njenog života, ali se zato jedini brak u kojem je bila neretko nalazi u prisećanjima na njen ljubavni istorijat. Bivši muž Vesne Dedić je lekar Srđan Milojević a iz braka s njim dobila je ćerku Lenku, ali čak je ni zajednčko dete nije nateralo da ostane minut duže nego što je želela u braku u kojem više nije videla perspektivu. O odnosu koji su bivši muž Vesne Dedić i poznata novinarka negovali a koji je godinama postajao sve lošiji, ona se nije libila da govori u javnosti.

Mirko Tabašević

 

Mnogo sam plakala poslednjih godina braka i onda sam shvatila da je bolje da se razvedem nego da potonem u depresiju. Verujem da je svakoj ženi koja sama odluči da se razvede period posle rasturanja braka težak zbog osećaja odgovornosti prema svojoj egzistenciji i egzistenciji dece. Međutim, svaka se prolepša i dobije neku čudesnu energiju jer dane počinje da troši na nešto smisleno umesto na besmislene pokušaje da se popravi brak - rekla je Vesna.

Pročitajte: Cveće, zagrljaj i široki osmeh: Na promociji novog romana Vesna Dedić POKAZALA SVOG DŽENTLMENA (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Bivši muž Vesne Dedić i novinarka razišli su se kada je njihova ćerka Lenka imala četiri i po godine.

- Deset godina smo bili u braku. Bila je to najdivnija ljubav ovoga sveta. Ali, u brakovima zasnovanim na ogromnoj ljubavi ima i velikih očekivanja. A onda, i kad su mala očekivanja izneverena, vrlo često puknu. Zato mislim da je dobar razvod mnogo bolji od lošeg braka. Zadržala sam prezime bivšeg muža, jer je to Lenka želela. A nama je ona mnogo važnija od našeg emotivnog statusa - rekla je svojevremeno voditeljka i zatim iznela vrlo oštre reči na račun svog bivšeg supruga.

Mirko Tabašević

 

- Razvela sam se kada sam shvatila da moja ćerka nema brižnog oca, a ni ja muža koji me voli. Ne bih zalazila u detalje našeg odnosa. Davno sam izjavila da je loš brak voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila obe ruke i obe noge. Meni su i dalje malo iščašeni kukovi zbog tog skoka, ali ova stanica na kojoj sam sigurno je bolja od one na koju bih stigla da sam ostala u lošem braku - poručila je Vesna.

Komentari (4)

Loading
Veljko

04:19 25.10.2022

Zena u njenim poznim godinama a obukla se kao prostitutka.

Рашо

10:03 25.10.2022

Из њене приче "ја, па ја ..." прилично јасно се закључује шта је шта било у том браку! Она очигледно нема потребу да о томе стално говори, а он никада. То недвосмислено упућује на закључак о чему је реч јер људи који имају кривицу имају и потребу да се правдају!

Mimi

19:37 25.10.2022

Boze sacuvaj zena stavila sise u sestoj deceniji.Budaleyina,nabedjena knjizevnica....losa novinarka