Celebrity News

Herojski čin: Nova ministarka Dubravka Negre usvojila dve devojčice (FOTO)

Autor: | 26/10/2022

Ministarka Dubravka Negre učinila je plemenitu stvar

Herojski čin: Nova ministarka Dubravka Negre usvojila dve devojčice (FOTO)

Vest da Zorana Mihajlović više nije ministarka nakon punih deset godina na takvom položaju mnoge je zaista iznenadila, ali njena naslednica na položaju ministarke energetike Dubravka Đedović Negre ima mnoge predispozicije da nastavi sa održavanjem visokog nivoa kada je reč o modnim izdanjima koja dolaze iz Vlade Srbije. Pored toga, impresivna biografija nove ministarke takođe ukazuje na mnoge stvari, ali deo o njenom privatnom životu otkriva zanimljive detalje. Na primer, ministarka Dubravka Negre porodicu je izgradila na neočekivan ali plemenit način.

Luka Šarac

 

Kako mediji poput lista "Danas" i nekih drugih portala navode, ministarka Dubravka Negre ima ukupno četvoro dece, ali dvoje od njih dobila je usvajanjem. Zatim se pojavio i intervju nove ministarke u kojem ona to, između ostalog, potvrđuje.

- Ima li šta lepše i izazovnije od dece?! Imam veliku, raznoliku porodicu, sa mnogo dece. Dve devojčice sam „usvojila“ i odgajila od malena. One su sada mlade, velike devojke i drago mi je da sam im i dalje uzor i oslonac u životu, i tako će zauvek biti. Dvoje najmlađih, koje sam rodila u braku, imaju 10 i 14 godina. Odgajati četvoro dece je uloga puna izazova, ali i beskrajnih zadovoljstava, koja proističu iz posvećenosti i predanosti tom zadatku - izjavila je ministarka Dubravka Negre i istakla da porodicu poštuje kao najvažniju instituciju.

Pročitajte: Dubravka Negre: Beogradski dom jedne od najuspešnijih žena regiona

Luka Šarac

 

- Odrasla sam, pre svega, u porodici u kojoj je rad oduvek bio -gotovo – jedina dogma. Roditelji su mi inženjeri, koji su u Beograd došli iz Zapadne Srbije da uspeju. I jesu. Otac je bio jedan od prvih koji je u staroj Jugoslaviji radio na istraživanju nafte sa partnerima iz Amerike, i jedan od prvih koji je u socijalizmu započeo preduzetnički biznis, koji se razvio kao jako uspešan, do njegove prerane smrti. Majka, iako je imala svoju karijeru u uspešnoj slovenačkoj firmi, maksimalno je bila požrtvovana za porodicu. Odrasla sam sa tradicionalnim vaspitanjem koje me je naučilo pravim vrednostima, ali sa roditeljima koji su imali liberalni pogled na svet i koji su me uvek maksimalno podržavali - rekla je ministarka.

Komentari (0)

Loading