Celebrity News

Par dana nakon 84. rođendana: Tužne vesti stižu iz Hrvatske o Terezi Kesoviji

Autor: | 27/10/2022

Tereza Kesovija hospitalizovana je nakon što su bolovi u njenoj nozi postajali sve veći

Par dana nakon 84. rođendana: Tužne vesti stižu iz Hrvatske o Terezi Kesoviji

Slavna pevačica Tereza Kesovija hospitalizovana je na Kliniku za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević". Ona se oglasila odatle i priznala da je nedugo nakon proslave svog 84. rođendana početkom oktobra shvatila da bolovi u njenoj desnoj nozi ne prestaju i da mora da potraži lekarsku pomoć.

Instagram

 

- Učinila sam to u trenutku kada je bol postala već nepodnošljiva i kada zbog nje više nisam uspevala da zaspim - priznala je pevačica. Nakon što je Tereza Kesovija hospitalizovana doktori su joj rekli da lečenje mora nastaviti u bolnici, kako bi se sanirala jaka upala potkožnog tkiva na njenoj desnoj nozi.

Pročitajte: Tereza Kesovija bez dlake na jeziku: I Mocart je pisao zabavne pesme, ali nigde nije bio na granici jeftinoće

Profimedia

 

- Iskreno, nije mi bilo to drago to da čujem. Ja sam se nekako nadala da će moći bez toga, ali verujem lekarima i izuzetno poštujem njihov težak rad, pa sam ih poslušala, spakovala se i pre par dana došla u bolnicu. Ja sam tu u najboljim mogućim rukama, a da se stanje popravlja vidim i sama jer me noga sve manje boli. Naravno, i dalje je osećam, što je i normalno jer nije to upala koja će tek tako sama od sebe nestati. Moram da pijem lekove i moram da ležim tako da mi je desna noga u povišenom položaju. Moram da štedim tu nogu, ali sve sada ide na bolje pa se nadam da ću uskoro izaći iz bolnice - izjavila je pevačica.

Komentari (3)

Loading
Dača

12:09 29.10.2022

Tereza je istinska diva! Želim joj svu sreću i da se što pre oporavi.

Mile

12:55 30.10.2022

I moja baba Zaga je takodje u bolnici... leva noga.... čisto da se zna ,nije Tereza bitnija od Zage...jel...??