Celebrity News

Marija Bergam RODILA DETE U TAJNOSTI: Srce Raše Bukvića ostaće zauvek SLOMLJENO (FOTO)

Autor: | 27/10/2022

Ćerka Marije Bergam dobila je ime Olga

Marija Bergam RODILA DETE U TAJNOSTI: Srce Raše Bukvića ostaće zauvek SLOMLJENO (FOTO)

Kada se 2017. pojavila u seriji „Senke nad Balkanom“ kao tajanstvena i fatalna Maja Davidović, glumica Marija Bergam podjednako je očarala i publiku i medije, a u roku od nekoliko meseci prešla je put od „glumačkog otkrića godine“ do „zvezde u usponu“. Odigrala je niz uloga, a koliko se pisalo o njenom glumačkom umeću, toliko je tema bila i njena vanvremenska lepota. U centru pažnje našla se i početkom prošle godine, kada je potvrdila da se razvela od kolege Raše Bukvića, sa kojim ima sina Danila. Posle toga Marija je nestala i iz javnog života i sa društvenih mreža, ali – iz opravdanih razloga.

Boško Karanović

 

- Nedavno sam se po drugi put porodila. Sada sam na porodiljskom odsustvu, uživam sa malom Olgom, sinom Danilom i suprugom - otkrila je ekskluzivno za "Hello" poznata glumica.

Pročitajte: EKSKLUZIVNO! Marija Bergam se udala u tajnosti i dobila ćerku Olgu

Boško Karanović

 

- Olga ima skoro tri meseca, divna je i zahvalna beba. Međutim, moja druga trudnoća nije bila jednostavna. Bila sam prinuđena da se povučem iz svih aktivnosti, ali sada je sve kako treba. Bolje nego što je bilo. Ipak, ne žurim sa povratkom na posao, iako sam ga se uželela i radujem se novim izazovima - ispričala je Marija za "Hello", a ko je njen novi suprug otkriće štampano izdanje ovog magazina koje je od sutra u prodaji.

Komentari (0)

Loading