Celebrity News

Sada ću vam reći KAKVA JE MAJKA ta Lepa Brena: Prvo oglašavanje odbeglog sina Stefana Živojinovića posle tri godine (FOTO)

Sin Lepe Brene iznenadio je svoju majku

Sada ću vam reći KAKVA JE MAJKA ta Lepa Brena: Prvo oglašavanje odbeglog sina Stefana Živojinovića posle tri godine (FOTO)

Andreja Damnjanović

Stariji sin Lepe Brene i slavna pevačica oduvek neguju lep odnos, ali otkako je Stefan Živojinović rešio da odustane od pokušaja da stvori sopstvenu muzičku karijeru potpuno se povukao iz javnosti pa detalji njegovog odnosa sa majkom obično nisu dostupni kao nekada. To se promenilo sada kad je Lepa Brena objavila jedan detalj na društvenim mrežama koji ukazuje na njen aktuelni odnos sa Stefanom.

Luka Šarac

 

Ako je suditi po objavi, ljubav između majke i sina jaka je kao i oduvek a simboličnim gestom Stefan je to i dokazao. Sin Lepe Brene, naime, kupio je majci veoma jednostavan ali efektan poklon u vidu termosa za kafu ili nekakve posude za napitke, a sadržaj koji će se nalaziti unutra nije ni bitan u poređenju s onim što piše na spoljašnjoj strani.

- Za najbolju mamu a recept je mnogo strpljenja, požrtvovanosti, marljivosti, multitaskinga, teškog rada - piše na termosu, što je Brena i objavila uz reči "Od mog Stefana".

Pročitajte: Prijovićki je dosadilo da glumi: Na Brenin rođendan je povukla potez koji je zauvek demaskirao odnos sa svekrvom (FOTO)

Instagram

 

Pevačica je ranije za "Story" ispričala da je njen naslednik krenuo nekim drugim putem nakon avanture u muzičkoj branši, te da su u odličnim odnosima.

- Sa Stefanom je sve u savršenom redu, on se sada bavi drugim poslom. Ne pojavljuje se na većim okupljanjima ljudi da ne bi dobio koronu. To je jedina priča koja je relevantna. Viđamo se u kući i družimo se, sasvim normalno - rekla je Brena tada za "Story".

Komentari (1)

Loading