Celebrity News

Uspeli da obmanu javnost ali ne i komšije: Istina o Zorici i Kemišu nije tako prijatna

Autor: | 28/10/2022

Brak Zorice Brunclik nije idealan kako se predstavlja

Uspeli da obmanu javnost ali ne i komšije: Istina o Zorici i Kemišu nije tako prijatna

Pevačica Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a sada su njihove komšije progovorile i otkrile kakvi su oni uživo. Naime, većina bliskih komšija rekla je da se s njima ne druži, ali da pristojno popričaju kada se sretnu i razmene po koju reč.

– Oni uglavnom iz svog dvorišta izlaze autom pa ih retko viđamo da šetaju po kraju. Čujemo ih kada su ispred kuće ili na terasi uživaju, često su im tu deca. Dobro se slažu i njihova deca iz prethodnih brakova, deluju kao skladna porodica – rekao je jedan komšija.

Boško Karanović

 

Devojčice koje su se igrale na obližnjem igralištu kažu da svi znaju gde je kuća Zorice Brunclik i da joj često deca, kada se vraćaju iz škole, traže autogram. Gospođa u jednoj obložnjoj radnji, gde Kemiš i Zorica dođu po neke sitnice, ističe da su “zabavan par”.

– Zorica i posle toliko godina deluje kao neko razmaženo dete i to joj tako simpatično stoji. Ona se naduri na Kemiša poput deteta, digne nos i frkće, pa to sve nasmeje čak i njega – rekla je Natalija.

Pročitajte: Kad ne ide, onda ne treba ni siliti: Istina o RAZVODU Zorice i Kemiša, pevačica prvi put sve priznala (FOTO)

Bojan Vuković

 

Komšije kažu da viđaju mnoge javne ličnosti kada dolaze jer je studio harmonikaša u sklopu kuće, prenosi Blic.

– Dolaze i odlaze javne ličnosti. Čujemo ponekad samo kada Zorica zapeva dok Kemiš svira harmoniku jer to verovatno rade u dnevnom boravku. Ranije smo često sretali Šaulića, a za slavu je kod njih prava gozba, otkriva Milenko, koji je otkrio da imaju ženu koja im ide u nabavku.

Komentari (0)

Loading