Celebrity News

Prvi put s novim dečkom u javnosti: Pogledajte kako izgleda kršni momak Vanje Nenadić, sve devojke su ljubomorne (FOTO)

Autor: | 30/10/2022

Dečko Vanje Nenadić i poznata glumica zajedno su prisustvovali pozorišnoj premijeri

Prvi put s novim dečkom u javnosti: Pogledajte kako izgleda kršni momak Vanje Nenadić, sve devojke su ljubomorne (FOTO)

Otkako je otkriveno da su u ljubavnoj vezi, dečko Vanje Nenadić i poznata glumica prvi put su se pojavili zajedno u javnosti prilikom premijere predstave "Božanstvena komedija" u njihovom matičnom Beogradskom dramskom pozorištu. Nije ni on baš nepoznat, iako ga ovih dana svi prepoznaju kao izabranika lepe glumice. Marko Todorović je Vanjin kolega iz pozorišta, ali je karijeru do sada najviše daskama i posvetio pa se zato u javnosti nije isticao kroz neki projekat pred kamerama.

Ata Images

 

Pomenuto pozorište upravo i jeste okolnost koja je spojila ovaj par. Dečko Vanje Nenadić i glumica zato nisu mogli odabrati bolje mesto na kojem će prvi put zablistati kao par nego njihovo zajedničko radno mesto ali ovog puta samo kao podrška kolegama iz publike tokom velike premijere. Na ovom događaju oboje su imali široke osmehe i zadovoljno su pozirali okupljenim fotoreporterima, spremni da svoju vezu učine potpuno javnom.

Pročitajte: Glumica Vanja Nenadić ne skriva sreću: Upravo venčanim roditeljima poslala dirljivu poruku (VIDEO)

Ata Images

 

- Marko je dečko pun manira, vaspitan, a uz to je i lep. Vanji se odmah svideo, ali nisu hteli da ulaze u vezu dok se sve kockice ne poklope. Kada su videli da su stvoreni jedno za drugo, obelodanili su vezu, prvo kolegama iz pozorišta, a onda i ostalim prijateljima. Svi su bili srećni zbog njih dvoje. Kako svako pozorište ima bife, tako i BDP, tako je bilo neizbežno da se posle predstava ostane na piće da svi uživaju. Kada su kolegama rekli da su zajedno, mnogi su samo rekli: “Pa vi ste stvoreni jedno za drugo”. Vanja je čak i upoznala svoje roditelje sa Markom i oni su oduševljeni Markom. Kako su oni iz Sombora i dosta su opušteni, Markov crnogorski akcenat i temperament ih je oduševio, ali i duhovitost i šarm - ispričao je ranije blizak prijatelj ovog para.

Komentari (0)

Loading