Celebrity News

Popoviću, ko ovde laže? Isplivala zajednička fotografija iz perioda veze sa Nedom Ukraden: Mazi je i ljubi, lud za njom

Autor: | 30/10/2022

Neda Ukraden i Saša Popović nekada su bili u ljubavnoj vezi

Popoviću, ko ovde laže? Isplivala zajednička fotografija iz perioda veze sa Nedom Ukraden: Mazi je i ljubi, lud za njom

Neda Ukraden i Saša Popović navodno su davno bili u nekoj vrsti ljubavne veze, ali zavisi kojoj od ove dve strane više verujete. Naime, čitava tema ponovo je aktuelizovana zahvaljujući autobiografiji Nede Ukraden koju je pevačica nedavno predstavila javnosti. U njoj se dotiče i perioda kada joj se bivši direktor "Grand" produkcije navodno udvarao, ali Sašu Popovića su takvi navodi po svoj prilici zatekli nespremnog.

Andreja Damnjanović

 

Neda Ukraden i Saša Popović moožda stvarno jesu bili u ljubavi, ali čini se da su ovih dana nažalost u ratu. Tako se čini na osnovu oprečnih izjava koje daju a sve je započeto Nedinom ispovešću. Ovo je odlomak iz dela njene knjige koji nosi naziv "Saša P.":

- Morao sam da budem načisto - da li ti mene, Neki, voliš ili ne? - upitao je direktno da nije moglo direktnije.

- Auuu, pa ti si zbog toga došao u četiri ujutru... Da čuješ odgovor! Mogla sam ti i telefonom to reći! Nije trebalo da trošiš novac na gorivo i cveće - pokušavala sam da budem duhovita i da ga malo nasmejem. Gledao me je smrtno ozbiljan. Takvog ga dotad nisam videla.

- Znači, ne voliš me! U redu, to sam želeo čuti - reče odlučno, ustade i krenu prema vratima.

- Alo, gde ćeš? Kud si krenuo - brzo sam stala ispred njega jer sam videla da je vrag odneo šalu i da će tako umoran, u cik zore, otići. Gledala sam ga u oči i izgovorila glasno:

- A šta ako ti kažem da te volim? Šta ćemo sad?

Stajali smo kod vrata kao dva matora deteta koja se nešto inate i svaljuju krivicu jedno na drugo. Pored vrata, tužne, pokisle face, delovao mi je još sitnije, nekako kao dete, kao malo pokislo mače - napisala je Neda u knjizi.

Pročitajte: SAZNAJEMO! Estrada se trese: Detalji autobiografije Nede Ukraden će vas šokirati

Instagram

 

Popović je demantovao da su se događaji ovako odvijali, te je rekao da je pevačica sve to malo preuveličala. Zatim se nije pojavio na njenoj promociji knjige iako je bio pozvan, što je pravdao neodložnim obavezama u Opatiji, gde ima porodični dom.

Neda, s druge strane, imala je odgovor i na Sašin demanti, a postoji i fotografija koja jasno dokazuje njihov odnos iz davnih godina.

- Mi smo u jako dobrim odnosima i to je priča koja je završena pre 30 godina. Meni je najfascinantniji detalj kada je čovek došao u 4 ujutru, probudio cvećarku u ponoć i kupio u toj cvećari sve orhideje. To je nešto što svaku ženu očara. Mada svako ima svoje viđenje i ljubavi i raskida, ali u suštini svaki na svoj način popularni i zaposleni. Nismo ni u istom gradu živeli. To što smo se mi viđali bilo je u frci i u trci - rekla je pevačica.

Komentari (5)

Loading
Биљана

02:02 31.10.2022

Ха ха ха, Недо драга, па изгледа Саша Поповић те НИКАДА НИЈЕ ПРЕБОЛИО .

Marta

09:10 31.10.2022

Žalosno. Kakva je ona bila lepotica i pevačica, kakva zvezda, a spala na ovako jadne grane. Da se pre 10 godina povukla iz javnog života, sačuvala bi dostojanstvo i ostala zvezda u našim sećanjima. Ali njena pohlepa je sve pokvarila. Jadno...

Nadica

12:21 31.10.2022

Ova Neda kao jelena tinska ,pišu kako ih je pregazio ih puk vojske,uvek im neko drugi kriv,ceo život kuknjava nad sudbinom , a nema šta nema, bas joj je loše,jedino što ih niko zaista nije hteo !

Jovan

02:29 01.11.2022

Saša nema veze šta se uplašio pa Neda je i pre i sada riba i po treba da ti bude ponos što si se našao da budeš sa takvom ženskom

Bojan

12:35 02.11.2022

Zove se Neda, a davala svima redom. Ima li neko da nije bio sa Nedom Ukradem?