Celebrity News

Ćerku mezimicu mu je odveo OVAJ SLAVNI GLUMAC: Porodična priča zvezde Žikine dinastije će vas šokirati (FOTO)

Supruga Zorana Cvijanovića ćerka je slavnog glumca

Ćerku mezimicu mu je odveo OVAJ SLAVNI GLUMAC: Porodična priča zvezde Žikine dinastije će vas šokirati (FOTO)

Svi ga znate jer je igrao u hit serijalu "Žikina dinastija" a slavni glumac Marko Todorović igrao je zajedno sa legendarnim Gidrom i u "Ludim godinama" i drugim kultnim ostvarenjima. Međutim, ono što mnogi nisu znali jeste da se njegova naslednica udala za glumca Zorana Cvijanovića. Supruga Zorana Cvijanovića upoznala je svet glume davno pre nego što se udala za poznatog glumca zahvaljujući činjenici da je i njen otac slavni glumac naše scene iz osamdesetih godina i kasnije.

 

 

Supruga Zorana Cvijanovićeva je Todorovićeva ćerka koja je takođe uplovila u filmske vode, ali za razliku od oca i supruga glumca, ona je krenula putem kostimografije. Svetlana Cvijanović, koja najčešće nosi skraćeno ime Lana, pored zanimanja kostimografa, što je i diplomirala, danas se bavi i predavanjem studentima na Fakultetu primenjenih umetnosti.

Pročitajte: Ženama neće biti dobro od ove fotografije: Zet Zorana Cvijanovića je nabildovani frajer, svi pričaju o njemu (FOTO)

printscreen

 

Supruga Zorana Cvijanovića i slavni glumac zajedno su u braku dugi niz godina, a u njemu su dobili dvoje dece, od kojih ćerka Milena već dugo živi i radi u Los Anđelesu. Lana i Zoran Cvijanović jednom prilikom su imali priliku i da zajedno sarađuju, prilikom rada na pozorišnoj predstavi "Nebeski odred".

- Čudno je kada se radi sa mužem. Malo se brkaju lončići. Zorana nije teško obući. Sve što sam mu ponudila prihvatio je. Mada, bilo je teško naterati ga da se obrije i obuče sve elemente kostima na generalnim probama - jednom prilikom je izjavila supruga Zorana Cvijanovića.

Komentari (0)

Loading